”Τα είπε πολύ καλά ο κ. Μπαίλης… θα τον κάνω υπεύθυνο πολιτισμού τώρα που θα γίνω δήμαρχος”

Αν μη τι άλλο ο Νίκος Ανατολιωτάκης είναι άνθρωπος με πολύ χιούμορ . . . με το οποίο ξέρει και πως να κλέβει τις εντυπώσεις!
Αυτό μας το απέδειξε για άλλη μια φορά χθες κατά την διάρκεια της ημερίδας για το αρχαίο δρώμενο των Μωμόγερων που πραγματοποιήθηκε στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης! Πως; Με μια και μόνο φράση που προκάλεσε γέλιο σε όσους την κατάλαβαν και έκπληξη σε όσους δεν την κατάλαβαν . . . ”Τα είπε πολύ καλά ο κ. Μπαίλης… θα τον κάνω υπεύθυνο πολιτισμού τώρα που θα γίνω δήμαρχος” είπε και αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν τα σενάρια!!!Με το που τελείωσε τον χαιρετισμό του ο κ. Ανατολιωτάκης, ο κ. Μπαΐλης αποχώρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων όπως ο ίδιος δήλωσε και όχι επειδή των πείραξε η χιουμοριστική τοποθέτηση του κ. Ανατολιωτάκη όπως δημιούργησε η φαντασία άλλων! Εμείς έχουμε να πούμε ότι του ταιριάζει γάντι αυτό το σταντ που γράφει ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στην φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε ακριβώς με το τελείωμα της φράσης του . . .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites