Τους τρέλανε το epirusgate-Σε Ντελίριο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στο Mega

Mιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέρθηκε στο  δημοσίευμα του epirusgate για τα παρκαρισμένα  το οποίο τον ενόχλησε και γι’ αυτό, όπως είπε, έψαξε τη… διαρροή!!!«Έχουμε υποστεί πάρα πολλά. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν κάπου και ειλικρινά έπαθα σοκ μετά και γι’ αυτό έψαξα να δω ποιος το έδωσε αυτό το δημοσίευμα. Ήμουν στα Ιωάννινα. Είχα πάει να συναντήσω τους δημάρχους και μετά διάβασα σε ένα blog “Ο Γρηγοράκος στο δρόμο του Λιάπη”», ανέφερε χαρακτηριστικά.Και πρόσθεσε: «Είχα πάει μόνος μου με το αεροπλάνο με δικά μου έξοδα. Ήμουν με τον συνεργάτη μου και πήγαμε με τους περιφερειάρχες. Το μεσημέρι λοιπόν μας πήρε η περιφερειάρχης και πήγε να μας κεράσει κάτι. Πήγα μαζί τους και ένα από τα αυτοκίνητα, πιθανόν, ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο».Για τη διαρροή μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!!Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!Βρίσκουν τις πιό απίθανες δικαιολογίες και το κυριότερο:Πάντα για όλα μας λένε πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ,μιας και σύμφωνα με το δόγμα Βενιζέλου,είναι το κόμμα που «προωθεί τον εκφασισμό και τον εκτσογλανισμό της κοινωνίας»!!!Δείτε ξανά τις φωτογραφίες με τα
κρατικά αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο που αλιεύσαμε από το προφίλ στο facebook,ενεργού πολίτη των Ιωαννίνων,ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και δείτε πως τα αυτοκίνητα,δεν είναι ένα,αλλά περισσότερα!!!Διαβάστε ξανά το κείμενο του epirusgate,στο οποίο δεν γίνετε καμία απολύτως αναφορά στο θέμα του Μιχάλη Λιάπη(ΕΔΩ).Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά,πως σε απόσταση 30 μέτρων υπάρχει πάρκιγκ και πως για την..εξυπηρέτηση των υψηλών προσκεκλημένων που συμμετείχαν στο γεύμα,υπήρχε και αυτοκίνητο με άνδρες της τροχαίας!

Σχόλιο του Mypreveza.gr
Από ότι καταλάβετε το μείζον θέμα για τον κύριο Γρηγοράκο δεν είναι το αισχρό παρκάρισμα,που προσβάλει βάναυσα τόσο τον Κ.Ο.Κ όσο και την αισθητική μας, άλλα από ποιόν προέρχεται η διαρροή!!!Για πόσο πρόβατα μπορεί να μας περνάνε επιτέλους!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Βασίλης Βράστος : Ένας σπουδαίος συνδικαλιστής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ιωαννιτών

26/09/2023, 6:46 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων στους Καλαρρύτες

03/08/2023, 2:31 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Νεκρή 21χρονη – Την παρέσυρε φορτηγό

06/07/2023, 7:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τι κάνουν τα Plásmata την τελευταία τους εβδομάδα στα Γιάννενα

03/07/2023, 7:23 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

18/06/2023, 11:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου

18/06/2023, 10:56 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites