Τετάρτη, 30/09/2020

ΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Οι Δεκέμβρηδες του μέλλοντος πρέπει να ενώσουν την οργισμένη νεολαία των αδιεξόδων,
της ανεργίας, των μαθητών και φοιτητών χωρίς μέλλον, εργασιακά δικαιώματα και ελπίδα, της γενιάς που καλείται να επιβιώσει όπως οι παππούδες της, χωρίς δικαιώματα, στους δρόμους της περιπλάνησης και της υποχρεωτικής μετανάστευσης, με τον απολυμένο εργάτη , τον άνεργο επιστήμονα, τον εργαζόμενο του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που η κυβέρνηση και το κεφάλαιο τους δείχνει την πόρτα της ανεργίας, το συνταξιούχο που τον υποχρεώνουν να ζει με ψίχουλα.

Οι Δεκέμβρηδες του μέλλοντος πρέπει να έρθουν σε αναγκαία ρήξη με όσα μας βυθίζουν στην κρίση, την ΕΕ και το ευρώ, το Χρέος και τα Μνημόνια και την καταστροφική για την κοινωνία εξουσία του κεφαλαίου.

Το φάντασμα του Δεκέμβρη θα στοιχειώνει κάθε εξουσία που στηρίζεται στην εκμετάλλευση, την καταπίεση, τον εμπαιγμό και την περιφρόνηση της κοινωνικής πλειοψηφίας. Κάθε εξουσίας που αναζητά στηρίγματα και συμμάχους στους αντίπαλους και τους εχθρούς των εργαζόμενων και της νεολαίας.

Ο Δεκέμβρης ήταν ένα στιγμιότυπο στη διαδικασία της ανατροπής. Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καλεί τη νεολαία να δώσει τη μάχη της γενιάς της και να παραμείνει πρωταγωνιστής σε κάθε «επεισόδιο» χωρίς να δεχτεί σαν μοιραίο το συνεχές μνημόνιο κυβερνήσεων-Ε.Ε-ΔΝΤ και την καπιταλιστική βαρβαρότητα..

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας χαιρετίζει τους αγώνες  των μαθητών για δημόσια δωρεά παιδεία για όλους.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τοπική επιτροπή Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ