Σάββατο, 26/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στον εισαγγελέα ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας για τα γραφεία της Χ.Α

Έχουμε να καταγγείλουμε ένα πολύ σοβαρό γεγονός το οποίο ταράζει τα νερά της ομαλής πολιτική ζωής της πόλης μας.

Παραθέτουμε παρακάτω Έκθεση Εγχειρίσεως του βουλευτή Κώστα Μπάρκα:

«Προς:

1.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Πρέβεζας
2. Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας
3. Δήμο Πρέβεζας

Ενημερωθήκαμε ότι, η οργάνωση Χρυσή Αυγή προτίθεται να  εγκαταστήσει πολιτικά γραφεία επί της οδού Βύρωνα, τα οποία ουδόλως τυχαία θα βρίσκονται έναντι των γραφείων της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, στα οποία συστεγάζεται και το πολιτικό μου γραφείο.
Επισημαίνουμε επιπρόσθετα ότι, στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σχολές χορού, επιχειρήσεις, η τράπεζα Alpha Bank, καθώς και διάφορα γραφεία.
Θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής είναι μεθοδευμένη με στόχο τη διαταραχή της τάξης στη περιοχή και τη δημιουργία ποικίλων και συχνών προβλημάτων όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε της κατάστασης, που σας παρουσιάσαμε, ως οι πλέον αρμόδιοι και υπεύθυνοι. Δεν είναι δυνατόν, μια οργάνωση η οποία βρίσκεται κάτω από δικαστικό έλεγχο για τη σύσταση εγκληματικής συμμορίας, της οποίας ο αρχηγός και βουλευτές βρίσκονται προφυλακισμένοι, να προβαίνει σε τέτοια προκλητική ενέργεια, η οποία βάλει ευθέως ενάντια στην ομαλή πολιτική, κοινωνική, εμπορική και πολιτιστική  ζωή της πόλης μας.

Πρέβεζα 16-12-2013

Με εκτίμηση

Κώστας Μπάρκας

 Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πρέβεζας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ