ΠΡΕΒΕΖΑ: Το μήνυμα εστάλη . . . Μαζικότατη αντιφασιστική κινητοποίηση-Ξύπνησαν συνειδήσεις! [ΒΙΝΤΕΟ]


 Μια από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών για τα δεδομένα της Πρέβεζας έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013.
Η κινητοποίηση ήταν καθαρά αντιφασιστική και πραγματοποιήθηκε με σκοπό να επισκιάσει τα εγκαίνια των γραφείων της Χ.Α στην πόλη της Πρέβεζας. Ο στόχος επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία μιας και εκατοντάδες Πρεβεζάνοι κατατρόπωσαν τους ελάχιστους υποστηρικτές της Χ.Α που σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκαν στα εγκαίνια. Σύμφωνα με τις εγκυρότατες πληροφορίες του mypreveza.gr παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των Χρυσαυγιτών να δείξουν περισσότεροι κρατώντας όπως συνηθίζουν Ελληνικές Σημαίες, οι παρόντες δεν ξεπέρασαν τα 60 με 70 άτομα αριθμός που αποτέλεσε τον απόλυτο καταποντισμό για το Ναζιστικό αυτό μόρφωμα.  Παρά τις κραυγές μίσους των Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μπαρμπαρούση η δημοκρατική πόλη της Πρέβεζας δεν έδειξε να συγκινείτε στέλνοντας τους μάλιστα ένα βροντερό μήνυμα μέσα από την μαζικότατη αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία με συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών. Πρωτοστάτες στην πορεία οι Βουλευτές Πρέβεζας και Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και Όλγα Γεροβασίλη οι οποίοι μάλιστα κράτησαν και πανό με αντιφασιστικά συνθήματα.

 Οι αστυνομικές δυνάμεις από πολύ νωρίς περικύκλωσαν το σημείο γύρω από τα γραφεία της Χ.Α με την κινητοποίηση της αστυνομίας να είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης. Τουλάχιστον 4 κλούβες με άντρες των ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικούς οι οποίοι φρουρούσαν από νωρίς την γύρω περιοχή για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων. Η αντιφασιστική πορεία κατέληξε μπροστά από τα ΜΑΤ στην Λεωφόρο Ειρήνης στο ύψος των παλαιών ΚΤΕΛ χωρίς να γίνει κάτι το αξιοσημείωτο.



Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites