Σάββατο, 21/09/2019

ΝΤΡΟΠΗ- Το νοσοκομείο ζητά 1000 ευρώ από τη σύζυγο θύματος τροχαίου 50 ημέρες μετά το θάνατό του!

Ανοικτή σύσκεψη πραγματοποίησε χθες στο χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς, η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία στην Πρέβεζα,
όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και έγινε ένας σχεδιασμός των δράσεων της Επιτροπής το επόμενο διάστημα.

Για την κατάσταση στην υγεία και την χθεσινή σ’υσκεψη μίλησε στον Prisma 95,1 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο κ Στρατής Βουγέλης.

Ο κ Βουγέλης αναφέρθηκε σε όλα τα γνωστά προβλήματα της υποχρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ και των νοσοκομείων και όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν,  μίλησε για την «επίθεση» που δέχεται η υγεία ενώ επίσης αναφέρθηκε στις δράσεις που αποφάσισε η επιτροπή αγώνα.

Ο κ Βουγέλης μίλησε για ένα περιστατικό που δέιχνει την κοινωνική αναλγησία που και στην περιοχή μας φαίνεται να δείχνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων η διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας ζητάει περίπου 1000 ευρώ από την -άνεργη- σύζυγο μοτοσυκλετιστή που έχασε τη ζωή του πριν από μικρό χρονικό διάστημα στην Πρέβεζα περίπου 40-50 ημερών για τις ιατρικές πράξεις που έγιναν προκειμένου να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίνεται φανερό ότι από όσους ασκούν πολιτική αλλά και όσους καλούνται να εκτελέσουν τις αποφάσεις ότι δεν υπάρχει ούτε ο στοιχειώδης σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και τον ανθρώπινο πόνο.

Ακούστε το απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ