Δευτέρα, 21/09/2020

Θωμάς Βασιλειάδης: «Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ότι ανέλαβα την ομάδα…»

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θωμάς Βασιλειάδης, κάνοντας τον απολογισμό όλων όσων συνέβησαν και οδήγησαν στο «διαζύγιο» με τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αρχικά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα, αναφέρθηκε στις δύο προηγούμενες φορές που εργάστηκε στην ομάδα. Για το 2009 μάλιστα ανέφερε: «Για κάποιους που με λένε λαμόγιο, είχα πρόταση, για κλειστό συμβόλαιο για τρία χρόνια από τον Οικονομίδη στην Άρτα. Αλλά έμεινα από το Δεκέμβριο και μετά με τα παιδιά χωρίς χρήματα. Γι’ αυτούς που λένε πως δεν αγαπάω την ομάδα» και πρόσθεσε: «Έφυγα σα κλέφτης, χωρίς να μου δώσουν μία εξήγηση γιατί δεν πληρώθηκα, γιατί μου κράτησαν 4 ποδοσφαιριστές…».

Ο κ. Βασιλειάδης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έπρεπε να πάει σε αθλητικό κέντρο για προετοιμασία και δεν πήγε, έπρεπε να έχει αθλητικό υλικό και δεν είχε, ενώ τόνισε ότι σέβεται και εκτιμά τους κ.κ. Αμάραντο και Πετρόπουλο, αλλά ο μεν πρώτος δεν κάνει για διοικητικός παράγοντας, καθώς δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις, ενώ ο δεύτερος δεν ήταν ο ηγέτης και δεν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη που είχε μετά τη νίκη επί του Κομποτίου.

Επιπλέον ο κ. Βασιλειάδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών Χαιδάκη, Μπόμπορη και στην απομάκρυνση τους και όπως ο ίδιος ανέφερε αυτό που έπραξε ήταν να τους επιβάλει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και να τους παραπέμψει στην διοίκηση, η απόφαση να φύγουν από την ομάδα ήταν του κ. Πετρόπουλου που του ανέφερε την ποδοσφαιρική αξία αυτών των παιχτών.

Η συνέντευξη τύπου μεταδόθηκε ζωντανά από τον Prisma 95,1.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ