Παιδιά ενός κατώτερου θεού τα Πρεβεζανόπουλα;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την σίτιση των νήπιων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζα είχαμε την τύχη να πραγματοποιήσουμε σήμερα με μια μητέρα.
Συγκεκριμένα όταν εκείνη διαπίστωσε ότι εκπροσωπούμε το mypreveza.gr μας ζήτησε να ερευνήσουμε το θέμα της τροφής και των τροφείων των παιδικών σταθμών του διευρυμένου Δήμου Πρέβεζας.  Μας είπε χαρακτηριστικά “Πληρώνω 70€ και το παιδί μου τρώει ψωμί, έχω κινητοποιηθεί και του πηγαίνω η ίδια πλέον φαγητό” ενώ χαρακτηριστικά μας ανέφερε ότι άκουσε πως στους παιδικούς σταθμούς του Λούρου και του Ωρωπού δεν πληρώνουν τροφεία. Ψάξαμε άμεσα το θέμα και ανακαλύψαμε μέσα από το διαύγεια την αναφορά του τότε αντιδημάρχου οικονομικών κ. Φραγκούλη  στο γεγονός ότι στον Λούρο και τον Ωρωπό τα τροφεία είναι μηδενικά κάτι που ισχύει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και εξακολουθεί να ισχύει και με την τωρινή όπως φαίνεται . . . αφού δεν βρήκαμε κάποια ανάρτηση στο διαύγεια που να το αναιρεί (ωστόσο αν υπάρχει κάτι διαφορετικό που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας, ας μας το παραθέσει ο Δήμος). Και για του λόγου το αληθές μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να δείτε το θέμα εδώ . Το ερώτημα που προκύπτει  αν όντως δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή σε όσα αναφέραμε πιο πάνω είναι το εξής: Γιατί υπάρχει αυτή η διάκριση σχετικά με τα τροφεία; Γιατί οι γονείς της Πρέβεζας να πληρώνουν και οι γονείς του Λούρου και του Ωρωπού να μην πληρώνουν; Όποια και αν είναι η απάντηση το θέμα της σίτισης στους Παιδικούς Σταθμούς της Πρέβεζας είναι βασικό και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα από τους αρμόδιους και τα Μ.Μ.Ε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites