Συγκλονίζει ο πατέρας Γ. Φουντούλη: ”Δε θέλουμε χρυσαυγίτες στην κηδεία του παιδιού μας” – ”Δε θέλουμε ούτε αίμα ούτε τιμή!”


Αύριο Δευτέρα στο παλαιό Ηράκλειο στις 15:00 η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη

– Μέσω Facebook ο πατέρας του έκανε έκκληση όσοι πάνε, να πάνε ως φίλοι του θύματος και όχι ως μέλη της Χρυσής Αυγής
– Να μην παραβρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα, ζήτησε
– Αντί για στεφάνια, η οικογένεια θέλει τα χρήματα να δοθούν στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα
– Που στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο
Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πατέρας του ενός από τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο την περασμένη Παρασκευή παίρνει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και ζητά όποιος πάει στην κηδεία του παιδιού του, να πάει ως φίλος του και όχι ως μέλος οποιουδήποτε κόμματος!

Η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη θα γίνει αύριο, Δευτέρα, στον Παλαιό Ηράκλειο. Ο πατέρας του, Λάμπρος, ζήτησε επίσης να μην παραβρεθεί στο τελευταίο αντίο του παιδιού του κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα. Και κυρίως από τη Χρυσή Αυγή. «Δε θέλουμε ούτε αίμα ούτε τιμή», γράφει.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του θύματος
“Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.”

«Δεν ήθελαν ούτε να τους βλέπουν»
«Ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, πήγαινε εκεί» είπε θείος του θύματος στον ΑΝΤ1 και μίλησε για πλύση εγκεφάλου που έχει στον ανιψιό του.

Ο νεαρός που έπεσε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Ηρακλείου μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση από δυο αγνώστους ήταν φυσιοθεραπευτής αλλά δεν είχε δουλειά. Ασχολιόταν πολύ με την αδερφή του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Δυστυχώς του κάνουν πλύση εγκεφάλου των παιδιών. Ο αδερφός μου και η γυναίκα του ούτε να τους δουν δεν θέλουν. Μας φάγανε το παιδί, αυτό λένε».

newsit.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites