Τετάρτη, 23/09/2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ «ΔΕΣΠΩΣ» – ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΤΕΡΙ – ΠΑΡΓΑ

Μετά την παράδοση του κόμβου της Άρτας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών,
Μεταφορών και Υποδομών κ. Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφτηκε τη γέφυρα της «Δέσπως» επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, που ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης.

Η παρουσία του Γ.Γ. στην περιοχή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο δρόμο Καρτέρι – Πάργα. Το τελευταίο τμήμα του δρόμου, μήκους 2 χιλιομέτρων, δόθηκε επίσης σήμερα στην κυκλοφορία, παρουσία του Περιφερειάρχη, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας και των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Αντιγόνης Φίλη και Δημητρίου Δημάκου.

Με την ευκαιρία ο Περιφερειάρχης έθεσε εκ νέου στον Γ.Γ. τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου για την υλοποίηση νέων έργων στην περιοχή (όπως η επέκταση του οδικού άξονα από τη διακλάδωση της Πάργας μέχρι το Μεσοπόταμο, η κατασκευή κόμβου στη Λούτσα κ.ά). Αναφερόμενος σε αυτά, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, δήλωσε: «Υπάρχουν ώριμες μελέτες από την Περιφέρεια και θα εξετάσουμε τους τρόπους να χρηματοδοτηθούν τα έργα από το επόμενο χρηματοδοτικό πλαίσιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ