Ο δρόμος της Ντροπής, ενώνει την Ήπειρο με την Κεντρική Ελλάδα

 Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ελλάδα κύριε Σάμαρά;
Δρόμος παγίδα είναι ο δρόμος με τις θανάσιμες λακούβες και δεν είναι άλλος από τα κομμάτια των Εθνικών Οδών Λευκάδας- Αμφιλοχίας και Άρτας – Αγρινίου.Ε.Ο άμεσα συνυφασμένη και με την Πρέβεζα αφού είναι αυτός που ενώνει όλη την Ήπειρο με την Κεντρική Ελλάδα. Σε αυτόν τον δρόμο έχουν συμβεί αμέτρητα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, χωρίς ωστόσο αυτό να θορυβήσει ποτέ κάποιον αρμόδιο φορέα ή Υπουργείο ή Κυβέρνηση. . . Αυτό βέβαια δεν είναι ούτε τωρινό, ούτε καινούργιο, αλλά δεν πρέπει και να το ξεχνάμε . . .Και εκεί που πάει να φανεί λίγο φως στο τούνελ με την Ιονία και την Αμβρακία Οδό, όλο και κάποια εμπλοκή  συμβαίνει και τα έργα πάνε πίσω . . . Επιστρέφοντας όμως στην κατάσταση που παρουσιάζει ο δρόμος σήμερα, η οποία είναι απελπιστική όπως βλέπετε και στις εικόνες του mypreveza.gr. Λακούβες που ούτε στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ευρώπης δεν βρίσκεις και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν εθνική οδό . . . Ειδικά το κομμάτι μετά την Βόνιτσα και μέχρι την Αμφιλοχία είναι Κίνδυνος – Θάνατος! Δυστυχώς όσα και αν ευαγγελίζεται ο κ. Σαμαράς για το μνημόνιο και την ευρωπαϊκή ένωση, το οδικό μας δίκτυο με σημαία αυτόν τον δρόμο δεν θυμίζει ούτε αναπτυσσόμενη αλλά ούτε και ανεπτυγμένη χώρα όπως υποτίθεται, θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα . . .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites