Παρασκευή, 25/09/2020

»Δεν είμαι από τα παιδάκια που θα κολλήσουν επειδή κάποια εφημερίδα κάνει επίθεση στο πρόσωπο μου»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον Prisma 95,1  ο κ. Ιωάννου,μέσα από το θέμα με το αδέσποτο σκυλί,
 το οποίο και ζήτησε να πιστοποιηθεί αν πάσχει από λύσσα, αναδείχτηκε ότι αυτοί που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «φιλόζωοι» με τις ενέργειες τους κάθε άλλο από φιλόζωοι είναι, καθώς δεν μπορεί να επιτρέπουν σε αδέσποτα να κυκλοφορούν στην πόλη χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και να έχουν ηλεκτρονική ταυτότητα, διαιωνίζοντας το πρόβλημα.

Επίσης ο κύριος Ιωάννου ανέφερε ότι η Φιλοζωική Οργάνωση δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν προγράμματα που δίνουν χρήματα για εμβολιασμούς και τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας για τα αδέσποτα.

Όσον αφορά επικριτικό δημοσίευμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, υπογράμμισε ότι δεν είναι από τα παιδάκια που θα κολλήσουν επειδή κάποια εφημερίδα κάνει επίθεση στο πρόσωπο του με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, καθώς πρέπει να εφαρμοστεί άσχετα με το τι γράφει κάθε εφημερίδα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος επανέλαβε  για άλλη μια φορά στον Prisma 95,1 την διέθεση  της περιφέρειας να βοηθήσει τόσο  σε εμβόλια, όσο  καθώς και σε τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας για να γνωρίζουμε ότι είναι εμβολιασμένο κάθε αδέσποτο σκυλί που κυκλοφορεί στην πόλη. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ