Τετάρτη, 30/09/2020

»Η Αλληλεγγύη», σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα »ενάντια στο στίγμα που συνοδεύει στην ψυχική διαταραχή»

Στις 16 Νοεμβρίου 2013 (11π.μ), ημέρα Σάββατο, στο γήπεδο του Μύτικα, η ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας θα αντιμετωπίσει την Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη», σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα «ενάντια στο στίγμα που συνοδεύει στην ψυχική διαταραχή».

Όλα τα έσοδα του ματς θα διατεθούν για τις ανάγκες των ενοίκων των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης – πρόγραμμα «Ψυχαργώς» στην Πρέβεζα.
Ήδη διατίθενται προσκλήσεις, τόσο από τα μέλη της Αλληλεγγύης, όσο και από τους υπεύθυνους του Ξενώνα «Ψυχαργώς» (τηλ. 2682060251), όπου και μπορείτε να απευθυνθείτε, ενώ προσκλήσεις θα υπάρχουν και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.
Θυμίζουμε το στίγμα της Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη»:

«Η Κρίση έχει «χτυπήσει» για τα καλά ολόκληρη τη χώρα. Στην Πρέβεζα γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά ιστοριών συμπολιτών μας που η ίδια η ζωή, τους έχει γυρίσει την πλάτη! Μια παρέα φίλων στην πόλη μας, ξεκίνησε μία ποδοσφαιρική συλλογικότητα που ονομάζεται Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη».
Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου, με σκοπό να δώσει ένα χέρι βοηθείας σε πολίτες της Πρέβεζας, αλλά και σε συνανθρώπους μας που δε στάθηκαν τόσο τυχεροί στη ζωή τους. Οι «παίκτες» της θα δίνουν αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει, το ποδόσφαιρο ενώνει, η μπάλα είναι ανθρωπιά.
Η κίνηση αυτή θα «ανοιχθεί» στην κοινωνία της Πρέβεζας για να μαζικοποιηθεί, καθώς η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι και αγάπη για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η «Αλληλεγγύη» θα δίνει το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί…
Γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια θρησκεία χωρίς απίστους…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ