Παιδική χαρά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο- Χαχάνιζαν την ώρα που μίλαγε ο Γ. Νιτσας

Είναι δείγμα πολιτισμού την ώρα που κάποιος άνθρωπος μιλάει, οι άλλοι να  ακούν τα λεγόμενα του και να μην τον διακόπτουν.
Σε αυτό το ζήτημα το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο  ήταν προβληματικό . . . Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι κατά την χθεσινή πολύ σημαντική συνεδρίαση, όσοι την άκουσαν από το Δημοτικό Ραδιόφωνο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για χάβρα . . . Χαχανιτά και γελάκια από Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής κυρίως άλλα όχι μόνο, την ώρα που έκαναν τοποθετήσεις Σύμβουλοι και επικεφαλής άλλων παρατάξεων, με την κατάσταση να ξεφεύγει πλήρως την ώρα που ο Γιώργος Νίτσας ζήτησε τον λόγο και έκανε την τοποθέτηση του σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα των 7 εκατομμυρίων ευρώ που δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε σε 23 χρόνια , με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να γελάει ακατάπαυστα την ώρα που οι ακροατές προσπαθούσαν να ακούσουν τον κ.  Νίτσα και αντί αυτού άκουγαν ένα ατελείωτο χαχανιτό . Το γέλιο δεν είναι κάτι το κακό, το γέλιο δίνει ζωή, όταν όμως γίνεται έναν δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να υπάρχει ο πρέπον σεβασμός στον ομιλούντα και στον ακροατή. Το κλίμα καφενείου που επικράτησε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα είναι καθόλου τιμητικό αν επαναληφθεί . . .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μιχάλης Διακομιχάλης: “Έπέμβαση της δικαιοσύνης για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, “ότι το Τμήμα θα κλείσει αν παραμείνει στην Πρέβεζα”

23/09/2021, 3:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται το φαινόμενο των κατολισθήσεων στην Κρυοπηγή – Νέα παράταση απαγόρευσης της κυκλοφορίας

23/09/2021, 3:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/09/2021, 12:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Και ηλεκτρονικά οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

23/09/2021, 12:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ και την Λιμενάρχη Πρέβεζας

23/09/2021, 12:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καχριμάνης και Ιωάννου πήραν θέση για το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα

23/09/2021, 12:16 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites