ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα ζεστάνει και φέτος την πόλη

Ο Δήμος Πρέβεζας συναισθανόμενος τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, και θέλοντας να προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας γι΄ αυτές τις γιορτές που πλησιάζουν, επιχειρεί την πραγματοποίηση του δεύτερου χριστουγεννιάτικου χωριού για την πόλη της Πρέβεζας, με πολύ κέφι και ενθουσιασμό!

Το πνεύμα της προσπάθειας αυτής διακατέχεται από την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού, χωρίς καμία εμπορική χρήση των χώρων και των δράσεων, προσπάθεια η οποία θα στηριχθεί αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων μας και η οποία στόχο θα έχει την ίδια την κοινωνία της πόλης μας.

Στο χώρο της Πλατείας Ανδρούτσου θα στηθεί ένα μικρό χωριό με ξύλινες κατασκευές οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες, τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, και διασκεδάσουν με τους παραμυθάδες στο παραμυθόσπιτο, να φτιάξουν γλυκά και άλλα στο σπίτι των εκπλήξεων, και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης!

Με γνώμονα πως κάθε δυνατή συμμετοχή είτε φορέων είτε απλών συμπολιτών θα διευρύνει υλικά και ηθικά την όλη προσπάθεια, καλούμε όσους θέλουν να γευθούν μαζί μας την χαρά της προσφοράς προς τα παιδιά, ειδικά σε αυτές τις «δύσκολες» γιορτές, να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκινά!.
Στις 20 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα σπιτάκια του Αι Βασίλη για να υποδεχτούν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους .

Το μικρό χωριό μας θα παραμείνει ανοιχτό Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, έως τις 05 Ιανουαρίου 2014.
Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις και τη δική σας συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας αυτές ( Χριστουγεννιάτικα τραγούδια , παραδοσιακά κάλαντα , χριστουγεννιάτικα δρώμενα , χριστουγεννιάτικες συνταγές της γιαγιάς για μπισκοτάκια και ζαχαρωτά , κατασκευές και Παραμυθιά )   καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορτών .
Για το λόγω αυτό σας επισυνάπτουμε αίτηση συμμετοχής για τις εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και παρακαλούμε πολύ όπως μας απαντήσετε έως τις 16 Δεκεμβρίου 2013 προκειμένου να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων .
Και να μην ξεχνιόμαστε καλοδεχούμενοι όλοι οι εθελοντές Αι Βασίληδες για να συντροφεύουν μικρούς και μεγάλους σε αυτό το όμορφο ταξίδι τους καθώς επίσης και τα παραδοσιακά καλικαντζαράκια .
Για οποιαδήποτε πληροφορία και συμμετοχή στις δράσεις απευθυνθείτε στα κάτωθι τηλ

Γραφείο Δημάρχου κα Κοψάρη Δήμητρα τηλ 2682360656 – 6945350762 και Δημοτική Βιβλιοθήκη κα Κορωναίου Κατερίνα 2682029889 και 6936565270.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
   

                                                                       Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
                                                  Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Πρέβεζας
 

                                                                             Κοσμάς Κορωναίος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites