Σάββατο, 26/09/2020

Αν ο Κλοτσώνης λέει έμένα ανίκανο, γιατί όταν έφυγε από αντιδήμαρχος το ταμείο είχε 100.000 και τώρα έχει 800.000;

Αν ο Κλοτσώνης λέει έμένα ανίκανο, γιατί όταν έφυγε από αντιδήμαρχος το ταμείο είχε 100.000 και τώρα έχει 800.000;

Ο Δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος μίλησε στον Prisma 95,1 και τον Κώστα Καζαντζίδη για την επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας, με αφορμή την καταψήφιση του Προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου.
Στην εν λόγω συνεδρίαση υπήρξε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον μέχρι πριν μερικούς μήνες αντιδήμαρχο Ιωάννη Κλοτσώνη, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει επικίνδυνο αλλά και ψεύτη τον δήμαρχο.
Αφορμή για την «οργή» του  κ. Κλοτσώνη ήταν ο διπλασιασμός σχεδόν των δαπανών για την καθαριότητα στη χερσαία ζώνη, όπως και το κονδύλι για το έκτακτο προσωπικό τη στιγμή μάλιστα που η αποκομιδή καλύπτεται από τα ανταποδοτικά τέλη.
Ο κ. Κλοτσώνης απευθύνθηκε με πολύ υψηλούς τόνους στον δήμαρχο, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο, ενώ τον αποκάλεσε και ψεύτη όταν ο κ. Λιόλιος ισχυρίστηκε ότι με δικές του ενέργειες πέρασε στο Δήμο το Λιμενικό Ταμείο.”
«Εάν ο κύριος Κλοτσώνης νομίζει ότι είναι ικανότερος από εμένα, για να με σχολιάζει ως ανίκανο, σημαίνει ότι αυτός ή ήταν ανίκανος ή ικανότερος, αν ήταν όμως ικανότερος τον είχα έξι μήνες αντιδήμαρχο στην Πάργα και έξι μήνες το ταμείο δεν είχε εισπράξεις ούτε 100.000, από όταν έφυγε έχει 800.000.»
Ο κύριος Λιόλιος συνέχισε λέγοντας: « Όταν υπηρετούμε λογικές που προσπαθούν να βολέψουμε κάποιους και δεν ακουμπάμε αυτούς που πρέπει να ακουμπήσουμε αυτά τα αποτελέσματα έχουμε.»
Όπως ανέφερε στον o Δήμαρχος Πάργας ζήτησε από τον κύριο Κλοτσώνη να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό για να μην έρθει σε θέση άμυνας κάτι που αρνήθηκε , «οπότε θα πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το θέμα για τον Προϋπολογισμό του Λιμενικού Ταμείου, υποστήριξε ότι πολιτικά μια ομάδα προσπαθεί να υπονομεύσει την πορεία της κοινωνίας και αυτοί οι οποίοι τάχθηκαν μαζί με την παράταξη που δημιούργησε με την κοινωνία, για να χτυπήσουν το άδικο και την αδιαφάνεια, αυτοί τώρα εναγκαλίζονται με αυτούς που δημιουργούσαν το πρόβλημα και έφεραν το Δήμο, οικονομικά, ηθικά και πολιτικά σε αυτό το σημείο.
Ακούστε το απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ