Θρασύδειλη πράξη των φασιστών και νοσταλγών τηs χούνταs στα Γιάννενα

Η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγείλει τουs φασίστεs-ναζιστέs τηs Χρυσής-Αυγήs που έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη των γραφείων του ΚΚΕ στην Ελεούσα Ιωαννίνων,εχθεs το βράδυ (Τρίτη 9/10).

Η θρασύδειλη πράξη των φασιστών και νοσταλγών τηs χούνταs τηs 21 Απριλίου,του Μεταξά και του Χίτλερ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά,ότι στόχοs τουs δεν είναι το συστηματικό το ΚΚΕ,το εργατικό κίνημα,όλοι όσοι παλεύουν και αντιστέκονται απέναντι στα αφεντικά τουs,το κεφάλαιο,το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Βγαίνουν από τιs τρύπεs τουs μέσα στην νύχτα προσπαθώνταςs να δηλώσουν το παρόν και να φοβίσουν τα λαϊκά στρωματά. Να περάσουν κλίμα τρομοκρατίαs και υποταγήs των εργαζόμενων,των νέων,των λαϊκών οικογενειών την ώρα που υπάρχει ανάγκη συνέχισηs και κλιμάκωσηs του αγώνα και τηs πάληs ενάντια στην Ε.Ε,την κυβέρνηση,τουs επιχειρηματίεs συνολικά.

Η θρασύδειλη πράξη τουs επιβεβαιώνει επίσηs ότι ο μόνοs που μπορεί πραγματικά και πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσει την ιδεολογία και πρακτική τηs Χρύσηs Αυγήs και άλλων ομάδων φασιστών είναι το ίδιο το εργατικό-λαϊκό κίνημα,οργανωμένο,αποφασισμένο και αs προσπαθεί η κυβέρνηση και όλο το αστικό σύστημά να πείσει ότι αυτοί θα σώσουν τον λαό από την Χρυσή Αύγη.

Οι κομμουνιστέs και οι κομμουνίστριεs δεν πτοούνται από τέτοιεs ενέργειεs.

Καλούμαι τον λαό να τουs απομονώσουν. Να μην μπορούν να σταθούν σε καμιά γειτονιά,σε κανένα χώρο δουλειάs.

ΟΛΟΙ αύριο Πέμπτη 10/10, στιs 7.00 μμ στην πικετοφορία που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ στην Ελεούσα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αποδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το αποκατεστημένο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης

22/06/2022, 2:59 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με ελονοσία νοσηλεύεται ζευγάρι στο ΠΓΝ Ιωαννίνων

21/06/2022, 10:18 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει ενημερωτικό εργαστήριο του έργου G.A.T.E. 

09/06/2022, 3:51 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Πιάστηκε στα πράσα ο δράστης 5 κλοπών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

09/06/2022, 11:48 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ZAGORIWOOD 2022 : Το πρώτο κινηματογραφικό χωριό της Ελλάδας μπαίνει πια στην εφηβεία και αρχίζει να σκέφτεται το μέλλον του

08/06/2022, 4:10 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 21χρονος φοιτητής που έπεσε στο κενό στην Πανεπιστημιούπολη

29/05/2022, 9:48 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites