ΜΠΑΧΑΛΟ στον ΠΑΣ Πρέβεζα-Κανένα σχέδιο για το μέλλον της ομάδας (Ηχητικό)

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΣ Πρέβεζα πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:30 μ.μ στα γραφεία της ΕΠΣ,
 η τριμελής επιτροπή που διοικεί την ομάδα και απαρτίζετε από τους Τάσο Αμάραντο , Απόστολο Χατζόπουλο και Θοδωρή Πετρόπουλο με τον τελευταίο να απουσιάζει σε επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Περιμέναμε να ακούσουμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο, ένα πλάνο, μια προοπτική και μια διέξοδος που θα ξεκολλήσουν την ομάδα της Πρέβεζας από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν ειπώθηκε!!! Το μόνο που ακούσαμε ήταν μια αφήγηση από μια σωρεία λαθών που στο τέλος εξελίχθηκε σε συζήτηση καφενείου με τους μεν της τριμελής να χάνουν κυριολεκτικά τον έλεγχο και να εκσφενδονίζουν απίστευτα μαργαριτάρια προς τους δημοσιογράφους και τους δε δημοσιογράφους να βάζουν το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο πράγμα που όπως φάνηκε πονάει! Λάθη λοιπόν τα οποία γνωρίζαμε, βλέπαμε και επισημαίναμε και για τα οποία πάνω στην προσπάθεια μετατόπισης ευθυνών ακούσαμε και σήμερα! Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από την συνέντευξη τύπου οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοίκηση δεν έχουν την δύναμη να αντέξουν την κριτική με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός ελέγχου και να εξαπολύουν προσωπικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους με εμπειρία ετών, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να κρίνουν επί προσωπικού τον Κώστα Καζαντζίδη και το πέρασμα του από την πολιτική . . .Λες και φταίνε εκείνοι για το γεγονός ότι “το λεωφορείο . . .  δεν είχε και δεν έχει έμπειρο οδηγό και οδηγείται σε γκρεμό”, λες και φταίνε οι δημοσιογράφοι που ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έκατσε κανείς να κάνει ένα σωστό σχεδιασμό για την ομάδα και τα περίμεναν όλα από το κόσμο και τον Αρμάντο Φουτσίνι . . . ο οποίος σύμφωνα με την τριμελή έκανε την ομάδα να χάσει πολύτιμο χρόνο. . .  Ναι , ναι καλά διαβάζετε, ο Αρμάντο φταίει που δεν δέχθηκε να καθίσει σε αυτό το μπάχαλο και που δεν είχαν σχέδιο Β’ οι άνθρωποι περιμένοντας την αυτού μεγαλειότης να πει το μεγάλο ΝΑΙ! ! !Ένα άλλο που μας έκανε εντύπωση ήταν τα αιωρούμενα λόγια περι συνωμοσιών και ανθρώπων φαντάσματα που αποθαρρύνουν τους χορηγούς να ενισχύσουν την ομάδα. Τίποτα το συγκεκριμένο και κανένα όνομα που να κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις σοβαρές και ουσιώδης, λόγια του καφενείου που στο μόνο που εξυπηρετούν είναι να κάνουν κακό την ομάδα και να διογκώνουν τα προβλήματα της. Για την ταμπακέρα δεν είπε κανείς τίποτα. Πέρα από τα γνωστά, η τριμελής επιτροπή εξήγγειλε Γενική συνέλευση την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 μ.μ στην Λαϊκή Αγορά με την ελπίδα να μαζευτεί κόσμος για να στηρίξει την ομάδα , διαφορετικά θα συνεχίσουν όσο πάει … όσο αντέξουν όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζόπουλος…. Και ο Θεός βοηθός συμπληρώνουμε εμείς . . .



Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites