ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια Μοναδική Ομιλία-Σεμινάριο Επιτυχημένης Επιχειρηματικότητας


 Έδωσε κατευθύνσεις για την επιχειρηματική επιτυχία και ενίσχυσε την επιχειρηματική διάθεση!

Την επιχειρηματικότητα με μια άλλη ματιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι επιχειρηματίες παρακολούθησαν το σεμινάριο με τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ», το απόγευμα της Δευτέρας 14  Οκτωβρίου στην αίθουσα του ΕΒΕ Πρέβεζας.
Εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο Δρ Νέστορας Κολοβός, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης και της επιχειρηματικής δράσης, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τον ψυχολογικό παράγοντα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, ο οποίος προσδιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιτυχία της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Ο κ. Κολοβός, αφού ανέλυσε τις έννοιες επιχειρηματικότητα και επιχειρηματική ικανότητα, όπως αυτές διδάσκονται σε σεμινάρια κορυφαίων πολυεθνικών επιχειρήσεων και εφαρμόζονται από κορυφαίους επιχειρηματίες, στη συνέχεια, με συγκεκριμένα παραδείγματα γκρέμισε μύθους και προκαταλήψεις που επικρατούν στον χώρο των επιχειρήσεων, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την αυτοπεποίθηση και την επιχειρηματική διάθεση των παρευρισκομένων.
Σκοπός του σεμιναρίου, το οποίο διοργάνωσε το ΕΒΕ Πρέβεζας, ήταν να γνωρίσουν οι επιχειρηματίες της περιοχής τις βάσεις της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας, να τονώσουν το ενδιαφέρον τους και να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους διάθεση, σε μια εποχή, που οι οικονομικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, η αγορά παγκοσμιοποιείται, ο ανταγωνισμός εντείνεται, ο δημόσιος τομέας αποδυναμώνεται και η επιχειρηματικότητα προβάλλει ως μοναδική διέξοδος για την επαγγελματική επιτυχία.
Τον κ. Κολοβό προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Γιαμάς ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη ακαδημαϊκή, επιστημονική, επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία του εισηγητή, καθώς και στη σημαντική προσφορά του στον τομέα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.
Τόσο η επιλογή του θέματος, όσο και του εισηγητή, ικανοποίησαν το κοινό, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, υπέβαλε ερωτήσεις στον ομιλητή, συμμετείχε σε διάλογο και εκφράσθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα και το περιεχόμενο του σεμιναρίου.
Αξίζει να τονιστεί ότι στο τέλος του σεμιναρίου, ο κ. Κολοβός προσέφερε δώρο, σε κάθε παρευρισκόμενο, το e-book με τίτλο «Πώς να επιτύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους», προσφορά της ιστοσελίδας www.expertsacademy.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από αυτοκίνητο σε περιοχή της Πρέβεζας

02/07/2022, 12:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ απέκλεισαν χώρο για την προστασία φωλιάς καρέτα – καρέτα στο Μονολίθι

02/07/2022, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα μετατρέπεται σε “Έξυπνη” πόλη – Ποιες είναι οι πρώτες παρεμβάσεις που έγιναν

02/07/2022, 10:31 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Μωβ κάδοι στον Δήμο Πάργας – Ξεκίνησε η ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων

01/07/2022, 1:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποίησε η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού Κόλπου

01/07/2022, 1:23 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρέμβαση του Δημάρχου Πάργας για την κακή λειτουργία των δομών υγείας της περιοχής

01/07/2022, 1:16 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites