Σάββατο, 26/09/2020

ΜΑΖΙ σπουδάΖΟΥΜΕ στη morfosi!

Ένα νέο ποιοτικό πολυεκπαιδευτήριο άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη της Πρέβεζας για να υποδεχθεί τους μαθητές την νέα σχολική χρονιά .Το Κέντρο Εκπαίδευσης Morfosi ιδρύθηκε το 1996 στη Λευκάδα και σήμερα αριθμεί τρία εκπαιδευτήρια σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Θεσσαλονίκη.
Το κέντρο εκπαίδευσης morfosi στην Πρέβεζα καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε όλα τα μαθήματα. Οι υπεύθυνοι σπουδών  Νίκος Ντούλιας ( Φυσικός – Διευθυντής Εκπαίδευσης) και η Βάσω Ντούλια Κόκιου (Χημικός – Υπεύθυνη Σπουδών) με 25 χρόνια πείρα  στην εκπαίδευση, δημιούργησαν ένα χώρο φιλικό, ασφαλή και πολιτισμένο, έναν χώρο όπου η υπεύθυνη εργασία πραγματοποιείται με αξιοπιστία και ευχαρίστηση.

Στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  morfosi οι μαθητές έχουν το δικό τους σύμβουλο καθηγητή ο οποίος συζητά με το παιδί στηρίζοντας το σε ότι αντιμετωπίζει, υποδεικνύοντας του την σωστή συμπεριφορά και υψηλούς στόχους. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός πραγματοποιείται συνεχώς σε όλες τις τάξεις του λυκείου και υποστηρίζεται με test επαγγελματικών ενδιαφερόντων και ατομική συμβουλευτική.   Για τους μικρούς μαθητές το διάβασμα γίνεται παιχνίδι στο ειδικά διαμορφωμένο αναγνωστήριο. 
Μην αφήσετε το μέλλον των παιδιών σας στην τύχη . . .Ανακαλύψτε μαζί τους έναν άλλον τρόπο εκπαίδευσης στο κέντρο εκπαίδευσης morfosi.
ΠΡΕΒΕΖΑ: Μ. Μερκούρη 42, 48100
τηλ. 2682100313

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ