Σάββατο, 08/08/2020

»Είμαστε υπερήφανοι για τον Κώστα, είναι μέλος της Οικογένειας μας»

Ο Α.Ο Βόνιτσας εξέδωσε ανακοίνωση για την περιπέτεια υγείας του Κώστα Παπίρη. Η περιπέτεια αυτή συγκλόνισε τόσο την ομάδα του όσο και όλους εμάς που έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.

«Πέρασαν ήδη λίγες μέρες από το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε και σόκαρε την ομάδα μας και αφορά στην υγεία του coach , του αγαπημένου μας  Κώστα Παπίρη. Το Δ.Σ. και οι αθλητές του Α.Ο.Β. βρέθηκαν αμέσως κοντά του στη μονάδα της Εντατικής θεραπείας της Πρέβεζας  δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο και τη μητέρα του. Μάλιστα κατορθώσαμε να τον δούμε και να συνομιλήσουμε για λίγο αφού η διάθεσή του ήταν ιδιαίτερα καλή. Την Τρίτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων για περαιτέρω παρακολούθηση.Το γεγονός όμως που πραγματικά είναι επίσης πρωτοφανές και συγκλονιστικό , είναι το ενδιαφέρον όλου του μπασκετικού κόσμου όχι μόνο στα σύνορα της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά  από  όλο τον Ελλαδικό χώρο για την πορεία της υγείας του. Τα μηνύματα συμπαράστασης που φτάνουν στην ομάδα είναι πάρα πολλά.  Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο πως ο coach Παπίρης όλα αυτά τα χρόνια της προπονητικής του διαδρομής κέρδισε πολλούς  φίλους στο χώρο του αθλήματος που εκτιμούν το ήθος του και τη σπουδαιότητα του χαρακτήρα του πέρα από την προπονητική του ικανότητα. Εμείς ως Α.Ο Βόνιτσας είμαστε υπερήφανοι που ο Κώστας είναι μέλος της οικογένειας μας.

Ο Α.Ο.Β. θέλει να ευχαριστήσει και εκ μέρους του ίδιου του Κώστα ,όλους αυτούς που συμπαραστέκονται όλες αυτές τις μέρες στη δοκιμασία της Υγείας του coach και παράλληλα να εκφράσει την ευχή πολύ σύντομα να επιστρέψει στην οικογένεια του γερός και δυνατός  και στην ομάδα μας που τον εκτιμά και τον αγαπά. Έξαλλου γνωρίζει πως η πόρτα του Α.Ο.Β. δεν κλείνει ποτέ για τον Κώστα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον coach Θεοδόση Βαφιά , μέλος του τεχνικού team της Νίκης Λευκάδας,που στο διάστημα της απουσίας του Κώστα και μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, με ιδιαίτερη προθυμία προπονεί την ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ