Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κινδυνεύει-Ακούει κανείς ρε ; ; ;

Ήταν δυστυχώς θέμα χρονου να αρχίσει να ρέει αίμα στους δρόμους.
Η δολοφονία ενός 34χρονου από μέλος της Χρυσής Αυγής -κατά ομολογία του- δυστυχώς επιβεβαιώνει όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει: κάποιοι ποθούν πραγματικά να ξαναβάλουν τη χώρα σε δίνη εμφυλίου.

Η θεωρία των δύο άκρων που με πάθος προωθούν μήνες τώρα οι  εμπνευστές της  έχει δημιουργήσει ένα βίαιο τέρας το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα ,σήμερα ,τώρα ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα οδηγηθούμε.

Μια μειοψηφία έχει “καβαλήσει” τη χώρα κάνει ότι θέλει και απέναντί της έχει πολιτικά κόμματα που ειτε την ανέχονται ,είτε “φλερτάρουν” μαζί της . Μια μειοψηφία που μέχρι τη δολοφονία του 34 χρονου δεν αναλάμβανε ποτέ μα ποτέ την …ευθύνη των πράξεων της, μιλώντας πάντα για προβοκάτσιες, συκοφαντίες ,φήμες ,διαδόσεις.

Τα πολιτικά πιστεύω ενός ανθρώπου που σκοτώνει δεν μπορούν να καταδικάζουν τον πολιτικό χώρο τον οποίο υποστηρίζει θα πείτε. Σωστά. Αρκεί αυτός ο πολιτικός χώρος να μην έχει ως κεντρικό του σύνθημα το “Αίμα”. Το οποίο ,καιρός είναι να το παρδεχτούμε όλοι μας και κυρίως όσοι έσπευσαν να δώσουν χώρο στο “πολιτικό γήπεδο” για να παίξει η Χρυσή Αυγή, έχει αρχίσει να ρέει στους δρόμους.

Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής πολιτικά .

Και να αναδείξουν την πολιτική της γύμνια. Είναι πολύ εύκολο αρκεί να σταματήσουν να συγκρούονται μεταξύ τους για το ποιος την δημιούργησε, ποιος είναι “άκρο” και ποιος δεν είναι . Τα απαξιωμένα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου οφείλουν στη χώρα τουλάχιστον αυτό : να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την είσοδο της πολιτικής βίας στην καθημερινότητά μας.
onalert.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites