Κυριακή, 20/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βαπτίστηκε η μασκότ του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Νέων Αγροτών – Και το όνομα αυτου . . .

Και «το όνομα αυτού» ΝΑΜΟ (Νέοι Αγρότες Με Όραμα-ΝΑΜΟ), βαφτίστηκε η μασκώτ του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, με νονά την κα Β. Ευαγγελίου.
Διακρίθηκαν επίσης τα ονόματα: αχυρούλα, Γιώτης ο αγρότης, Ρούλης ο Αχυρούλης, τριμπαλιάρης, τριμπαλούλης, χορταρούλης αγροτούλης, χαμογελαστό σκιάχτρο, πολύκαρπος, Κυρά Αχεροντισσα και Ν.Α.Μ.Ο.Σ (Νέοι Αγρότες Με όραμα Στο μέλλον). Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Ραβανός ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην ονοματοδοσία, επισημαίνοντας ότι το Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου οργανώθηκε όλο από κάτω», με ευρεία συμμετοχή των συμπολιτών και την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεύτερου βαθμού, καθώς και πλήθους χορηγών, που στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, υποστήριξαν κυρίως «σε είδος».
Έτσι οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν μόνο με 50 € για όλο το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ (6-8 Σεπ 2013, Κανάλι & Νέα Σαμψούς Πρέβεζας, www.festival-newn.gr, 6974 111252 & 6932206602), που περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, 3 πρωϊνά, 2 γεύματα και 2 δείπνα (από 14.00 της Πέμπτης 5 Σεπ 2013, έως 14.00 της Κυριακής 8 Σεπ 2013) καθώς και τις 2 Επισκέψεις Μελέτης με πούλμαν. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να παρακολουθήσει μόνο τις δραστηριότητες (να μην διανυκτερεύει εκεί) με μόνο 20€, ενώ προβλέπεται η είσοδος για τις ομιλίες και εργαστήρια με μόνο μια συμβολική συνδρομή στους σκοπούς της ΕΝΑ Πρέβεζας (μόνο 2€), απλά για την καταγραφή εισόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ