Στην βουλή φέρνει το θέμα για το λιμάνι της Πρέβεζας ο Κώστας Μπάρκας

Ερώτηση στην Βουλή αναφορικά με την επιλεγόμενη λύση για το λιμάνι βάσει του Μάστερ Πλαν,
καθώς και την τροποποίησή του για την χωροθέτηση τουριστικού λιμένα κατέθεσε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Κώστας Μπάρκας. Όπως τονίζει ο κ.Μπάρκας, η λύση που προτάχθηκε είναι ιδιαίτερα δαπανηρή, θα προκαλέσει μόνιμη περιβαλλοντική ρύπανση στην καρδιά της πόλης και θα υποβαθμίσει την τουριστική ανάπτυξη ενώ έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ομόφωνα συναποφάσισαν οι φορείς της περιοχής. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ , η αύξηση του αριθμού ελλιμενισμού σκαφών και παραχώρησης επί πλέον 6 στρεμμάτων χερσαίας ζώνης για εγκαταστάσεις αναψυχής (πριν καν ξεκινήσουν τα έργα στην χερσαία ζώνη), συνιστούν παράνομη αύξηση του φυσικού αντικειμένου του έργου προκαλούν την κοινωνία της Πρέβεζας και ανατρέπουν το ισοζύγιο μεταξύ κοινόχρηστων και ιδιωτικών χρήσεων. Καταλήγοντας ο κ. Μπάρκας αναφέρει ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα ανατρέψει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό και θα αποκαταστήσει την έννοια του δημοσίου συμφέροντος. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites