Έφτασε και στην Πρέβεζα το ”Επιμένων Ελληνικά”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του για το Σήμα Πιστοποίησης Ελληνικών Επιχειρήσεων και Ελληνικών Επιχειρήσεων Παραδοσιακών Προϊόντων από το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» και τον Φορέα Πιστοποίησης «TÜV Rheinland Hellas–ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕ.».
O μη κερδοσκοπικός οργανισμός «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» σε συνεργασία με τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης TUV Rheinland Hellas – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ δημιούργησαν δύο καινοτόμα προγράμματα πιστοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών.
Οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν αξιόπιστα και με αντικειμενικά κριτήρια την «Ελληνική επιχειρηματική τους ταυτότητα» και να ενισχύσουν την προτίμησή τους από τους καταναλωτές.
Τα πρωτοπόρα προγράμματα πιστοποίησης είναι:
EPIELL 901
Πιστοποιεί την «Ελληνικότητα» των επιχειρήσεων εμπορίας, παροχής υπηρεσιών, παραγωγής, μεταποίησης, ύστερα από αξιολόγηση και τεκμηρίωση των όρων της προδιαγραφής EPIELL 901:2012.
EPIELL 922
Πιστοποιεί τις επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων και διασφαλίζει με εγκυρότητα την «Ελληνικότητα της Επιχείρησης Παραδοσιακών Προϊόντων. επιχείρηση στην οποία απευθύνεται είναι «Ελληνική Επιχείρηση Παραδοσιακών Προϊόντων». Η κάθε επιχείρηση για να πιστοποιηθεί αξιολογείται και τεκμηριώνει ότι ικανοποιεί τους όρους της προδιαγραφής EPIELL 922:2012.
Με την πιστοποίησή της η επιχείρηση λαμβάνει ειδικό σήμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιεί σε κάθε νόμιμη μορφή επικοινωνίας της, εξασφαλίζει την προβολή της στην ιστοσελίδα του ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και καταχωρείται στο μητρώο πιστοποιημένων εταιρειών της TÜV Rheinland Hellas.
Τα προγράμματα πιστοποίησης EPIELL901:2012 και EPIELL922:2012 στοχεύουν στην ενίσχυση της εικόνας των πραγματικά Ελληνικών επιχειρήσεων, ενδυναμώνοντας έτσι την προβολή τους και βελτιώνοντας τον ανταγωνισμό τους. Συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό, στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση της τοπικής παραγωγής και απασχόλησης.
ΤΩΡΑ η Ελληνική ταυτότητα υπάρχει. Η επιχείρηση είναι Ελληνική και φαίνεται…!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» (μη κερδοσκοπικό), Βερανζέρου 31 Αθήνα 104 32 /Τηλ.: 210 5225800,/Fax: 210 5249990 e-mail: cert@epimenonellinika.gr /www.epimenonellinika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Θα πέσουν τα τείχη” στην Πρέβεζα για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο!

30/07/2021, 7:12 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Σύσταση για λελογισμένη χρήση του νερού στο Δήμο Ζηρού

30/07/2021, 6:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Φ. Ζέρβας : Καλούνται οι δημότες να μην κάνουν κατάχρηση του νερού

30/07/2021, 6:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας : Ο εμβολιασμός είναι πράξη υψηλής ευθύνης προς τον εαυτό σας και προς το κοινωνικό σύνολο

30/07/2021, 10:34 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μια εκδήλωση για «Το μεγαλείο της προσωπικότητας του Κοσμά του Αιτωλού»

30/07/2021, 10:16 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυνηγούσε παράνομα νύχτα στην Αηδονιά Πάργας

29/07/2021, 11:27 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites