Έφτασε και στην Πρέβεζα το ”Επιμένων Ελληνικά”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του για το Σήμα Πιστοποίησης Ελληνικών Επιχειρήσεων και Ελληνικών Επιχειρήσεων Παραδοσιακών Προϊόντων από το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» και τον Φορέα Πιστοποίησης «TÜV Rheinland Hellas–ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕ.».
O μη κερδοσκοπικός οργανισμός «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» σε συνεργασία με τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης TUV Rheinland Hellas – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ δημιούργησαν δύο καινοτόμα προγράμματα πιστοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών.
Οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν αξιόπιστα και με αντικειμενικά κριτήρια την «Ελληνική επιχειρηματική τους ταυτότητα» και να ενισχύσουν την προτίμησή τους από τους καταναλωτές.
Τα πρωτοπόρα προγράμματα πιστοποίησης είναι:
EPIELL 901
Πιστοποιεί την «Ελληνικότητα» των επιχειρήσεων εμπορίας, παροχής υπηρεσιών, παραγωγής, μεταποίησης, ύστερα από αξιολόγηση και τεκμηρίωση των όρων της προδιαγραφής EPIELL 901:2012.
EPIELL 922
Πιστοποιεί τις επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων και διασφαλίζει με εγκυρότητα την «Ελληνικότητα της Επιχείρησης Παραδοσιακών Προϊόντων. επιχείρηση στην οποία απευθύνεται είναι «Ελληνική Επιχείρηση Παραδοσιακών Προϊόντων». Η κάθε επιχείρηση για να πιστοποιηθεί αξιολογείται και τεκμηριώνει ότι ικανοποιεί τους όρους της προδιαγραφής EPIELL 922:2012.
Με την πιστοποίησή της η επιχείρηση λαμβάνει ειδικό σήμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιεί σε κάθε νόμιμη μορφή επικοινωνίας της, εξασφαλίζει την προβολή της στην ιστοσελίδα του ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και καταχωρείται στο μητρώο πιστοποιημένων εταιρειών της TÜV Rheinland Hellas.
Τα προγράμματα πιστοποίησης EPIELL901:2012 και EPIELL922:2012 στοχεύουν στην ενίσχυση της εικόνας των πραγματικά Ελληνικών επιχειρήσεων, ενδυναμώνοντας έτσι την προβολή τους και βελτιώνοντας τον ανταγωνισμό τους. Συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό, στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση της τοπικής παραγωγής και απασχόλησης.
ΤΩΡΑ η Ελληνική ταυτότητα υπάρχει. Η επιχείρηση είναι Ελληνική και φαίνεται…!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» (μη κερδοσκοπικό), Βερανζέρου 31 Αθήνα 104 32 /Τηλ.: 210 5225800,/Fax: 210 5249990 e-mail: cert@epimenonellinika.gr /www.epimenonellinika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites