ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με εντολή των υπηρεσιών Κρατικής Ασφάλειας, του 2ου Τμήματος Πολιτεύματος, στις 24 Ιούλη
ξεκίνησε δίωξη κατά της αντιφασιστικής κίνησης ΚΕΕΡΦΑ και του συντονιστή της Πέτρου Κωνσταντίνου, με πρόσχημα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κίνησης, που χαρακτήριζε ως εκδικητικές τις  εκτελέσεις των αλβανών δραπετών από την ΕΛΑΣ και στηλίτευε την  εφαρμογή της θανατικής ποινής ως αντιμετώπιση των δραπετών. Μάλιστα, το μόνο έγγραφο που συνόδευε την δίωξη των μηχανισμών της Κρατικής Ασφάλειας και της παραγγελίας τους προς τις εισαγγελικές αρχές ήταν ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, που παραπληροφορούσε και λασπολογούσε ασύστολα με γκαιμπελικό τρόπο. Κλήθηκε σε απολογία την Τετάρτη 28 Αυγούστου.
H παραπάνω δίωξη με «αυτεπάγγελτη» διαδικασία της Εισαγγελίας είναι πρόκληση, τη στιγμή που φασίστες γράφουν συνθήματα και απειλούν «Πέτρο θα πεθάνεις» και εκατοντάδες εγκλήματα ρατσιστικού μίσους και μισαλλοδοξίας διαπράττονται κάθε τόσο και παραμένουν στο απυρόβλητο.
Οι συνεχείς διώξεις αγωνιστών του αντιφασιστικού κινήματος στοχεύουν στη φίμωση και τη λογοκρισία του αντιφασιστικού κινήματος, που στήριξε τους μεγάλους αγώνες των εργατών Γης στη Μανωλάδα, τις κινητοποιήσεις για ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών, τις διαμαρτυρίες για τα βασανιστήρια μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις κινητοποιήσεις ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις στις γειτονιές σε βάρος μεταναστών και αγωνιστών κινημάτων, συνδικάτων, πολιτικών χώρων.
Καταδικάζουμε τις διώξεις αντιφασιστών που ανοίγουν το δρόμο στη νομιμοποίηση των φασιστικών συμμοριών και των επιθέσέων τους κατά συνδικαλιστών και μεταναστών.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν θα περάσει η ποινικοποίηση της δράσης αλληλεγγύης στους μετανάστες.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites