κ. Γλαβάς: ”Παλεύουμε για την Δημιουργία Μεταπτυχιακού Τίτλου” για το ΤΕΙ Πρέβεζας

Για τις κινητοποιήσεις με αφορμή το θέμα της αξιολόγησης προσωπικού καθώς και της διαθεσιμότητας στα ΤΕΙ και συγκεκριμένα στο ΤΕΙ Ηπείρου μίλησε στον Κώστα Καζαντζίδη ο πρόεδρος  κ Γλαβάς
, ο οποίος ανέφερε ότι είναι λυπηρό κάποιος να χάνει την δουλειά του ή να μεταφέρεται σε άλλες υπηρεσίες.
Όσον αφορά το τελικό σχέδιο του Υπουργείου, διευκρίνισε ότι  δεν αφορά αποχωρήσεις από τα ΤΕΙ γιατί το προσωπικό τους  είναι το 1/3 σε αντιστοιχία με αυτό των Πανεπιστημίων, εξηγώντας  ότι από το Διοικητικό  προσωπικό που θα αποχωρήσει ένα μέρος θα καλύψει τις ανάγκες των ΤΕΙ.

Ο κύριος Γλαβάς ανέφερε ότι το διοικητικό προσωπικό του τμήματος στην Πρέβεζα είναι λίγο και δεν τίθεται θέμα με την μετακίνηση του στην Ηγουμενίτσα.
Το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής παραμένει στην Πρέβεζα και είναι ένα μεγάλο και αυτοδύναμο τμήμα που προσφέρει πολλά στην περιοχή και παραμένει στην Πρέβεζα όπως και όλοι οι καθηγητές, ωστόσο Διοικητικά μεταφέρθηκε στην Ηγουμενίτσα και αυτό είναι ένα από τα λάθη του σχεδίου Αθηνά, ωστόσο δεν είναι τόσο πιεστικό όσο άλλα μεγαλύτερα προβλήματα και που προσπαθούν να πετύχουν στην Πρέβεζα, όπως ένα Μεταπτυχιακό Τμήμα στον τομέα της Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής, που το έχει ανάγκη η Πρέβεζα καθώς δεν υπάρχουν πολλά τέτοια μεταπτυχιακά.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: εδώ

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Παραλήφθηκαν 100 καινούργιοι μπλε κάδοι στον Δήμο Ζηρού

05/10/2022, 3:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Η Φιλιππιάδα γιορτάζει τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της

05/10/2022, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στη γειτονική Αλβανία ταξίδεψε το Χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας

05/10/2022, 11:56 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα αγαπημένος προορισμός για τους δικαιούχους Κοινωνικού Τουρισμού τον Σεπτέμβριο

05/10/2022, 11:52 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκδήλωση -παρουσίαση από το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ / ETwinning

05/10/2022, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών: Εκκινεί εκ νέου περίοδος υποβολής αιτήσεων από 12/10/2022 έως 14/10/2022 . 

05/10/2022, 11:08 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites