ΠΡΕΒΕΖΑ: Διπλή δικαστική ήττα για τον Δήμο

Δεν έφτανε η πρώτη απόφαση του μονομελές Ειρηνοδικείου που απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε
ο Δήμος εναντίον της γνωστής σε όλους πια πολύτεκνης άπορης οικογένειας θέλοντας με το έτσι θέλω και χωρίς ίχνος ευαισθησίας να την πετάξει στο δρόμο, ήθελε να δώσει όπως φάνηκε και συνέχεια στο στραπάτσο. Μετά λοιπόν την απόφαση του μονομελούς Ειρηνοδικείου, η οποία χαρακτηρίζει την πρώτη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Δήμος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, το κακοπαιγμένο σήριαλ με πρωταγωνιστή το Δήμο Πρέβεζας συνεχίστηκε την  Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013 και ώρα 12:15 μ.μ ενώπιον της Αντιεισαγγελέως Πρέβεζας.
Αφού λοιπόν οι ισχυρισμοί του Δήμου ότι η άπορη οικογένεια κατέλαβε το ισόγειο της διώροφης οικοδομής που εκείνος κληρονόμησε από την Κλεονίκη Γιαννουλάτου έπεσαν στο κενό, συνέχισε την ολομέτωπη επίθεση εναντίον της οικογένειας με εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα ισχυριζόμενος αυτή την φορά ότι κατέλαβε τον 1ο όροφο . . . Έπειτα όμως από την αυτοψία της αντιεισαγγελέως  η οποία διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι ο 1ος όροφος της οικοδομής ήταν κενός, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος οι ισχυρισμοί τους. Μετά από αυτό αλλά και το πλήθος στοιχείων που ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αριστείδης Φατούρος, ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του για να βρεθεί στο πλευρό και να υπερασπιστεί την άπορη οικογένεια, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου παραιτήθηκε της υπόθεσης αποσύροντας ουσιαστικά τις κατηγορίες. Η όλη διαδικασία ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα αφού στην ουσία σήκωσαν στο πόδι τα δικαστήρια και κυνήγησαν ανελέητα, λες και ήταν κακοποιοί, έξη άπορους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και 2 ανήλικα παιδιά για να φθάσουν σε αυτό που θα μπορούσαν να είχαν κάνει και με μια απλή συμφωνία η οποία όμως να έχει την σφραγίδα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι φανερό πως ουδέποτε υπήρξε θέληση από τον Δήμο να βρεθεί μια λύση, από την αρχή ο σκοπός ήταν ένας, να διώξουν εντελώς την οικογένεια από το σπίτι.Έτσι με απόφαση της στις 10 Σεπτεμβρίου 2013,η Εισαγγελία πρωτοδικών Πρέβεζας   απέρριψε  και την δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Δήμος Πρέβεζας κατά της άπορης οικογένειας. Ο δήμος λοιπόν που έψαχνε άλλοθι για την μη υλοποίηση του έργου (Σταθμός Συμβουλευτικής κακοποιημένων γυναικών) δεν το βρήκε, άλλωστε μας έχει συνηθίσει στο κύκλο των χαμένων έργων. Έτσι όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο των Ιαματικών Λουτρών και βέβαια χάθηκε και η Γαλάζια σημαία από την Κυανή Ακτή.Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 1η Αυγούστου, που ουσιαστικά ο 1ος όροφος της οικίας Γιαννουλάτου αποδείχθηκε ότι ήταν ελεύθερος προς χρήση, μέχρι και σήμερα ο δήμος Πρέβεζας δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια για να ξεκινήσει το έργο του σταθμού παρά το γεγονός ότι και οι δύο αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκαν με τον όρο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.    Οι αποφάσεις των δικαστικών αρχών μπορεί να είναι αρκετές για να ξεπλύνουν την λάσπη που εξαπέλυσαν ορισμένοι στην οικογένεια, δεν είναι όμως αρκετές για να αποκαταστήσουν την ψυχική οδύνη αυτών των ανθρώπων. Χωρίς τέλος λοιπόν οι δικαστικές αστοχίες του Δήμου Πρέβεζας και έπεται και συνέχεια . . .  Από την αρχή το mypreveza.gr ως ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις έκανε ουσιαστικό και πλήρες ρεπορτάζ το οποίο οδήγησε στο ίδιο συμπέρασμα που οδηγήθηκε βάση των ίδιων στοιχείων και η απόφαση της δικαιοσύνης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites