ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε κλιμα έντασης ξεκίνησε η δίκη των 5 Γεωργιανών που δολοφόνησαν την Καίτη Δούβλη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην Πρέβεζα, η δίκη των πέντε Γεωργιανών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στην πλατεία Πάργης στα Γιάννενα, , στις 2 Μαΐου του 2012.

Να θυμίσουμε ότι οι πέντε Γεωργιανοί συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, κατηγορούνται για την στυγερή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη.
Η 67χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της, στο κέντρο των Ιωαννίνων, από το γιο της. Οι δράστες την είχαν δέσει χειροπόδαρα ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του είχε δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία , η άτυχη γυναίκα πέθανε από ασφυξία, αφού οι Γεωργιανοί την είχαν φιμώσει.
Από την αστυνομία συνελήφθησαν τρεις άντρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 32, 27, 36, 33 και 37 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία προσποιήθηκαν τους ενοικιαστές διαμερίσματος που ανήκε στην ιδιοκτησία της Καίτης Δούβλη και αφού την οδήγησαν προσχηματικά στο διαμέρισμα για να το ελέγξουν, την έδεσαν και την φίμωσαν, με αποτέλεσμα η 67χρονη να εκπνεύσει από ασφυξία.Στα δικαστήρια της Πρέβεζας,βρίσκεται και αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Γεωργίας ,προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την δίκη των 5 κατηγορούμενων Γεωργιανών. Με την οικογένεια της 67χρονης αδικοχαμένης γυναίκας και τους συγγενείς της να είναι παρόντες και έτοιμοι να τους επιτεθούν φωνάζοντας συνέχεια «δολοφόνοι».
Τα μέτρα ασφάλειας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια και πρωτοφανή για την πόλη της Πρέβεζας. Αστυνομικές δυνάμεις είναι ανεπτυγμένες εντός κι εκτός δικαστικού μεγάρου, ενώ γίνεται διπλός έλεγχος – ηλεκτρονικός και σωματικός – σε όσους εισέρχονται στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η απουσία μεταφραστή και συνηγόρου υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, προκάλεσε την διακοπή του δικαστηρίου. Από τον εισαγγελέα ορίστηκε δεύτερος μεταφραστής, ενώ ένας από τους δικηγόρους των υπόλοιπων κατηγορουμένων δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση.
με πληροφορίες από το joinepirus.gr και epirusgate


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites