Τρίτη, 02/06/2020

Θωμάς Βασιλειάδης στον Prisma 95,1:» Εχω μάθει να βάζω πλάτες στα δύσκολα »

Ο Θωμάς Βασιλειάδης ο νέος Προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα,
που παρεμπιπτόντως επιστρέφει για τρίτη φορά στον τόπο του εγκλήματος, μίλησε στον Prisma 95,1 για την αγάπη του κόσμου σε μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες και την στηρίζει ακόμα και στα δύσκολα.

Ο κ. Βασιλειάδης με ρεαλισμό αναφέρει ότι η ομάδα έχασε χρόνο μέχρι να λύσει τις Διοικητικές καθώς και οικονομικές δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τα έξοδα στην ομάδα είναι πολλά και οι οικονομικές συνθήκες δύσκολες.
Χάθηκε χρόνος ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, όπως ανέφερε, για να επιστρέψει και πάλι στον πάγκο της ομάδας έθεσε προϋποθέσεις και η πρώτη ήταν να είναι συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών και να μπορεί να κάνει καλά την δουλειά της η ομάδα.

Αν δουλέψεις με ελλειπή μέτρα θα κοροϊδεύεις τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο, αλλά και τον εαυτό σου πάνω από όλα.
Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας, θα ήταν αστείο με τόσα προβλήματα να κάνουμε λόγο για άνοδο στην Β’ Εθνική. Ο στόχος ωστόσο που πρέπει να βάζουμε πρέπει να είναι υψηλός και στόχος της ομάδας είναι μέσα από σκληρή δουλειά να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Τέλος ο κύριος Βασιλειάδης ανέφερε ότι έχει μάθει να πολεμάει και δεν το βάζει εύκολα κάτω, ωστόσο θα ζητήσει ευθύνες από την ομάδα και θα φύγει αν δει ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι.
Ωστόσο ανέφερε ότι στα δύσκολα έχει μάθει να βάζει πλάτη και να μην τα παρατάει εύκολα.
ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ