Δευτέρα, 16/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: »Δίνε το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί… γιατί το ποδόσφαιρο είναι μία θρησκεία χωρίς απίστους»

Γκολ Αλληλεγγύης, γκολ στη ζωή μπήκε στο Μύτικα Πρέβεζας…

«Δίνε το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί… γιατί το ποδόσφαιρο είναι μία θρησκεία χωρίς απίστους». Οι φράσεις αυτές χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή όλων όσων φόρεσαν φανέλα και αθλητικά παπούτσια το απόγευμα της Κυριακής (18/8) στο γήπεδο του Μύτικα, όπου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Μύτικα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι (σκορ 2-2), με την Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη». Το αποτέλεσμα ωστόσο λίγη σημασία έχει. Αυτό που μένει είναι το χέρι αλληλεγγύης που απλώνεται στον μικρό Κωνσταντίνο, με τον συμβολισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα που δόθηκε να «λέει πολλά». Νικητές από αυτό το ματς βγήκαν η ζωή, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Και είναι σίγουρο ότι η θετική ενέργεια των συμμετεχόντων θα ακολουθεί τον μικρό Κωνσταντίνο και την οικογένειά του.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ των Σπύρου Ράπτη και Χρήστου Χριστόπουλου, ωστόσο η «Αλληλεγγύη» πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ των Ντίνου Γιαννακού και Θρασύβουλου Βάρλα.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ: Κυπριωτέλης, Μπεϊντάρης Γ., Νίτσας, Μπεϊντάρης Ι., Μπεϊντάρης Τ., Ντίτσος, Κωστής, Τζαβάρας, Νάτσος, Γερογιάννης, Χριστόπουλος, Νόβας, Κοντζαμοράτογλου, Κυρμιτζόγλου, Κωστάκης, Καρλής, Συμεωνίδης, Ράπτης, Σούγκας, Μαρκόπουλος.
Π.Ο.Π. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Κετίκογλου, Αντωνίου, Πουλιάνος, Τσιρώνης, Ζιάκας, Καραμούτσιος, Κατωγιάννης, Μαγκλάρας Στ., Πήχας, Γιαννακός, Μουρούσογλου, Δημολίτσας, Βάρλας, Τσούφης, Γκαρτζονίκας, Bellander, Ντίκος, Μαγκλάρας Τ., Τσόγκας, Πάτσης, Κουλιάτσης, Νταλαούτης.

Εκ της προσωρινής γραμματείας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ