Δευτέρα, 16/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η σημαντικότερη ημερίδα της χρονιάς τον Σεπτέμβριο στην πόλη μας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Aλμα Ζωής», διοργανώνει τον μήνα Σεπτέμβριο, 5 ενημερωτικές παρεμβάσεις σε 5 πόλεις της Ελλάδας,
σε συνεργασία με 5 τοπικούς φορείς των επιλεγμένων περιοχών δράσης. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του 5ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2013, που οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος κάθε χρόνο στην Αθήνα, από το 2009.

Στόχος των ενημερωτικών παρεμβάσεων είναι η έγκυρη ενημέρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού γυναικών πανελλαδικά, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, καθώς και η κινητοποίηση τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο. Επιλέχθηκαν περιοχές από 5 διαφορετικές Περιφέρειες της χώρας, από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο και από την Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα μέχρι το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι συνεργαζόμενοι τοπικοί φορείς επιλέχθηκαν για το ενδιαφέρον τους στα θέματα ενημέρωσης σχετικά με τον  καρκίνο του μαστού, το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν στις τοπικές κοινωνίες τους, καθώς και την δυναμική διάθεση τους για την οργάνωση των παρεμβάσεων.

Αυτή η συμβολική σκυταλοδρομία ενημέρωσης τελειώνει στην Αθήνα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11 το πρωί στο Ζάππειο, όπου και θα διεξαχθεί ο 5ος Αγώνας Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure 2013.
Σε 5 περιοχές  θα πραγματοποιηθούν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις και οι συνεργαζόμενοι τοπικοί φορείς  ανάμεσα τους και η :

 Πρέβεζα
Σε συνεργασία με την ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Ηπείρου – Λευκάδας
Ημερομηνία: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013
Ώρα: 20.00μ.μ.
Χώρος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Θεοφάνειος, Δήμου Πρέβεζας
Ομιλητές:
o Δημήτρης Μαντάς, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου
η Ελένη Λέκα, Κοινωνική Λειτουργός του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής»
η Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Εθελόντρια, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής»

Η εκδήλωση τελεί υπό την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας, του Κέντρου Έρευνας και Στήριξης Θυμάτων Κακοποίησης, Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Προστασία Μονογονεϊκών Οικογενειών (ΚΕ.Σ.ΘΥ.Κ.Ε.Κ.Ο). Χορηγός Επικοινωνίας, Ραδιοφωνικός Σταθμός Πρέβεζας Prisma 95,1fm.

         
 Με την υποστήριξη:      

           
 Με την υποστήριξη:         
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ