ΠΡΕΒΕΖΑ: Αστυνομική βία εναντίων των Αφρικανών που πωλούσαν τις ”μαϊμούδες” καταγγέλλει το ΝΑΡ

Η οργάνωση του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) Πρέβεζας καταγγέλλει τη κυβερνητική-κρατική βία και τις ακροδεξιές-παρακρατικές της παραφυάδες.
Την ώρα που πραγματοποιείται εξέγερση  στο στρατόπεδο συγκέντρωσης των κολασμένων στην Αμυγδαλέζα (ενάντια στη χρονική διάρκεια και τις συνθήκες προσωρινής κράτησης) την ίδια στιγμή σε «επιχείρηση σκούπα» που έλαβε χώρα στην παραλία της Πρέβεζας (με τη χορηγία του Διοικητικού Συμβουλίου του διασπαστικού εμπορικού συλλόγου ιστορικού κέντρου), αστυνομικοί  ξυλοφόρτωσαν  Αφρικανό μικροπωλητή. Η ενέργεια αυτή το πρωί της επόμενης ημέρας, συνοδεύτηκε από  επίθεση φασιστών-εθνικιστών  σε βάρος Πακιστανού εργάτη που πήγαινε στην εργασία του στα χωράφια με αποτέλεσμα το τραυματισμό του, ενώ το ίδιο βράδυ συμμορία με μηχανάκια πέταγε πέτρες σε σπίτια μεταναστών. 
      Με τις ενέργειες τους αυτές ( που πάνε χέρι-χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ), οι  συμμορίες των νεοναζί-εθνικιστών, μας θυμίζουν πως όσο το σύστημα ληστεύει το λαό τόσο θα αυξάνεται ο παρακρατικός τους ρόλος. Την ώρα που η φτώχεια θεριεύει, οι φασιστικές ομάδες το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα επιτεθούν σε μετανάστες και να προκαλέσουν σύγκρουση με δυνάμεις που αντιδρούν στην κυρίαρχη πολιτική (χαρακτηριστικά παραδείγματα η χαφιέδικη παρουσία τους σε κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Πρέβεζας στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , η στρατιωτικού τύπου παρουσία τους σε χωριά και παραλίες της περιοχής αλλά και η ανεγκέφαλη επίθεση σε βάρος καθηγητή μέλους της “επιτροπής αγώνα για την υγεία” την ώρα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας  για το νοσοκομείο Πρέβεζας).    
       Οι φασιστικές συμμορίες βοηθιούνται από την ασυλία που απολαμβάνουν από κυβέρνηση-Αστυνομία και διάφορα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Είναι οι γερμανοτσολιάδες απόγονοι των κουκουλοφόρων ταγματασφαλιτών της Κατοχής. Οι αντιμνημονιακές τους κορώνες δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια δημαγωγική εκστρατεία για να κρύψουν την πραγματική τους φωνή που ηχεί πιο απειλητική ακόμη και από αυτές του κυβερνητικού θιάσου και μας οδηγεί στην πιο άγρια εκμετάλλευση (δεν είναι τυχαίο που διαφημίζουν την πρόσληψη ελλήνων εργατών με μεροκάματα πιο χαμηλά από αυτά που παίρνουν οι μετανάστες !!!) . Άξιος λοιπόν ο μισθός τους αφού παρέχουν τις πολυτιμότερες υπηρεσίες σε αυτούς που καθημερινά μας βυθίζουν στην ανέχεια και την εξαθλίωση!
       Οι επιθέσεις αυτές είναι συνειδητή προσπάθεια τρομοκράτησης όλης της κοινωνίας από τις εφεδρείες (κυβερνητικές και παρακρατικές) του συστήματος. Η οργάνωση του ΝΑΡ Πρέβεζας καταγγέλλει στο λαό της Πρέβεζας τα συγκεκριμένα γεγονότα και καλεί τα συνδικάτα, τη μαχόμενη αριστερά και όσους παλεύουν ενάντια στα μνημόνια, τη φτώχεια και το ρατσισμό να καταδικάσουν τις νεοναζιστικές επιθέσεις.  
Η απάντηση στις φασιστικές συμμορίες μπορεί να δοθεί μόνο από το ίδιο το μαζικό κίνημα που θα περιφρουρήσει και θα δυναμώσει τις συλλογικές διαδικασίες και την πάλη του. Το Νέο Αριστερό Ρεύμα θα συνεχίσει τη συμβολή του ώστε να υπάρξει απάντηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στους χώρους σπουδών και διασκέδασης της νεολαίας. Καλούμε όλους τους μετανάστες και τους Έλληνες εργαζόμενους και ανέργους να οργανωθούν από κοινού, για να ανατρέψουν  την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Θα είναι απάντηση πολιτική, αποφασιστική, μαχητική μαζί με την υπόλοιπη νεολαία και τους εργαζόμενους στον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της καπιταλιστικής κρίσης και των μνημονίων. Για το τσάκισμα του μαύρου μετώπου που την προωθεί και της κρατικής, παρακρατικής και ακροδεξιάς βίας που τη συνοδεύει.
ΚΑΤΩ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) Οργάνωση Πρέβεζας
Συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites