Στην Πρέβεζα η τελετή λήξης του 25ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου Ιονίου

Tην τελετή λήξης του 25ου  Διεθνούς Ιστιοπλοϊκου Γύρου Ιονίου θα φιλοξενήσει  την Κυριακή 11  Αυγούστου  η πόλη της Πρέβεζας.

Εξήντα τέσσερα σκάφη με πλήρωμα 350 ατόμων θα ξεκινήσουν να φτάνουν στο λιμάνι από το Σάββατο και την Κυριακή στις 8.30 το βράδυ στηνπλατεία του  Δημοτικου Λιμενικού Ταμείου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές.
Την γιορτή θα οργανώσουν  ο Δήμος της Πρέβεζας και το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με την συμμετοχή του Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, των επιχειρηματιών  του Ναυτικού  Τουρισμού κυρίων Τέφα και  Τσιλιγκίρη, των Γυναικών του Αγίου Θωμά , του  Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου και άλλων φορέων.
Μετά τις απονομές θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα από την Μαρριέτα Γκούμα   η βραδυά  θα κλείσει με μουσική και  προσκεκλημένους όλους όσοι  θα βρίσκονται στην υποδοχή.
Τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος ΜπαΪλης όσο και η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία  Καζάκου υπογραμμίζουν ότι πρόκειται για  ένα σημαντικό γεγονός το οποίο θα προβάλλει τους στενούς δεσμούς της Πρέβεζας με τον θαλάσσιο τουρισμό.
Τα σκάφη θα συνοδεύσει  το πολεμικό κανονιοφόρο ΟΡΜΗ  δημιουργώντας έτσι μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα   στο λιμάνι της πόλης.
Η προετοιμασία για την υποδοχή  της τελετής λήξης του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου του Ιονίου έχει ξεκινήσει  πριν από αρκετές εβδομάδες και αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει εθελοντική προσφορά από  συλλόγους και μεμονωμένα άτομα που θα συνεισφέρουν με πολλούς τρόπους   στην φιλοξενία των πληρωμάτων των σκαφών.
Δημοτική Ραδιοφωνία


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites