ΠΡΕΒΕΖΑ: Θα πούμε το νερό …νεράκι!

Η αύξηση της θερμοκρασίας συνεπάγεται και αύξηση της ζήτησης νερού στα νοικοκυριά με αποτέλεσμα, κάθε καλοκαίρι , κυρίως τα Σαββατοκύριακα να εμφανίζεται μειωμένη τάση στα «χαμηλά» κυρίως σημεία του Δήμου της Πρέβεζας.
Μπορεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή να οφείλονταν σε βλάβη του αγωγού στην Φιλιππιάδα, ωστόσο από δω και στο εξής θα δημιουργούνται προβλήματα τα οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να επιλύσουν. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων-Κοινοτήτων Πρέβεζας -Φιλιππιάδας Λάζαρος Παπαχρήστος όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν εντατικές εργασίες και επιδιορθώθηκαν βλάβες ετών, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος σοβαρών προβλημάτων μεσούσης μάλιστα της θερινής περιόδου.«Παρόλα αυτά η υπερκατανάλωση και τα ποτίσματα , κυρίως τα Σαββατοκύριακα, θα προκαλέσουν πιθανότατα μειώσεις στην τάση του νερού» προειδοποιεί ο κ.Παπαχρήστος, ζητώντας να γίνεται συνετή χρήση και τουλάχιστον τις ώρες αιχμής να αποφεύγονται τα ποτίσματα των κήπων. Ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί επάρκεια νερού στην παραλιακή ζώνη έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα υπόλοιπα καταστήματα ενώ τόσο η ΔΕΥΑΠ (στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας) όσο και τεχνικοί των πρώην Δήμων Ζαλόγγου και Λούρου βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν σε όλο το εύρος του Δήμου.
Δημοτική Ραδιοφωνία


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οδηγήσαμε το νέο NISSAN QASHQAI e-power στους δρόμους της Πρέβεζας

24/09/2023, 10:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και στο Κάστρο Αγ. Γεωργίου (Κυανή Ακτή) 

24/09/2023, 8:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ

24/09/2023, 8:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας ευχαριστεί …

24/09/2023, 7:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τριήμερη περιοδεία και κεντρική ομιλία στην Πρέβεζα για το “Κοινό των Ηπειρωτών”

24/09/2023, 6:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αχιλλέας Γκούμας : Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τον δημόσιο χαρακτήρα του δάσους της Βαλανιδορράχης

24/09/2023, 6:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κάλεσμα προς τους υποψήφιους δημάρχους από 15 προσωπικότητες της μουσικής

24/09/2023, 6:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites