ΠΡΕΒΕΖΑ: Βιντεοσκόπησαν τον απαγχονισμό του σκύλου στην Ανθούσα

Βιντεοσκόπησαν τον απαγχονισμό

Στο χωριό Ανθούσα της Πάργας διαδραματίστηκε την Κυριακή το απόγευμα άλλη μια βάναυση κακοποίηση ενός σκύλου. Ο ιδιοκτήτης του ζώου – κτηνοτρόφος στο επάγγελμα – επειδή το σκυλί έφαγε μια κότα το άρπαξε και το κρέμασε με σύρμα από ένα δέντρο στο χωράφι του.

Ο γείτονας του βλέποντας το έγκλημα έσπευσε να σώσει το ζώο και τελικά ενεπλάκη μαζί με τον γιό του με τον κτηνοτρόφο ο οποίος προσπαθούσε ξανά να πνίξει το σκυλί – αφού την πρώτη φορά απέτυχε. Σε αυτή τη συμπλοκή συμμετείχε και η γυναίκα του δράστη ενώ μάρτυρες του συμβάντος ήταν και άλλοι γείτονες.

Όμως ο άνθρωπος, που νοιάστηκε για το ζώο, αν και επικοινώνησε στη συνέχεια με το Α.Τ. Πάργας για να καταγγείλει τον εγκληματία δεν κατάφερε φαίνεται να «πείσει» τους αστυνομικούς, ώστε να πάνε επί τόπου και να συλλάβουν τον δράστη!

Γι’ αυτό και μαζί με τον 16χρονο γιο του ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας  βιντεοσκόπησε τον δράστη να κρεμάει το σκυλί.

Όμως χθες το πρωί οι αστυνομικοί τελικά πήγαν στο χωριό Ανθούσα αλλά να συλλάβουν τον άνθρωπο αυτόν μαζί με τον γιό του γιατί ο εγκληματίας τους είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό! Τότε και εκείνοι με τη σειρά τους δεν δίστασαν να τον καταγγείλουν ξανά για όσα έκανε στο σκυλί και έτσι και οι τρεις οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πάργας.

Τελικά χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας καταδίκασε τον ιδιοκτήτη του σκύλου για την κακοποίηση του ζώου του με 5.000 ευρώ πρόστιμο και 15 μήνες ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή. Για την καταγγελία του δράστη σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ορίστηκε νέα δικάσιμος.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν το σκυλί είναι ζωντανό καθώς μετά τη συμπλοκή δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Το βίντεο με τον σκύλο να σπαρταράει ενώ το ανθρωπόμορφο κτήνος προσπαθεί να τον πνίξει αποδεικνύει ποιος τελικά μέσα στη φύση είναι το τέρας!
www.zoosos.gr


1 σχόλιο για “ΠΡΕΒΕΖΑ: Βιντεοσκόπησαν τον απαγχονισμό του σκύλου στην Ανθούσα”

  1. Ο/Η kostas lakis λέει:

    Σε απομακρισμενα χωριά οπως και σε πολλες περιοχές στην Κρήτη, πολλοί λεβεντο-βλαχο-ψευτο-μαγκες βγάζουν ολη τους την "μαγκιά" στα κακόμοιρα ζωντανά, επειδή πουθενά αλλού δεν μπορούν και νομιζουν οτι είναι κάποιοι. Στην ουσια αυτοι είναι πιο κότες και απο τις κότες. Βλάκες αγράμματοι αχρηστοι οπισθορδομικοι στην πλειοψηφεια τους, κτηνοτρόφοι, που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι πως να κακοποιουν τα ζωντανα και οχι τα ζωα, γιατι ζωα ειναι οι ιδιοι!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites