Τα ονόματα των 62 εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα και απόλυση στην Ήπειρο

Έφτασαν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηπείρου αλλά και όλης της χώρας,
οι καταστάσεις με τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ που είναι προς απόλυση (διαθεσιμότητα), προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείου. Πριν καν συζητηθεί και ψηφιστεί από τη βουλή το εγκληματικό πολυνομοσχέδιο που οδηγεί στη διαθεσιμότητα και από εκεί την απόλυση περίπου 2.500 εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο Παιδείας υλοποιεί τη διάταξη του υπό ψήφιση νόμου και δημοσιοποιεί τις λίστες της ντροπής που θα κλείσουν σπίτια και σχολεία και θα οδηγήσουν σε κατήφορο απόγνωσης νοικοκυριά και σχολεία. Το παράδοξο είναι, ότι δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από τις τοπικές Νομαρχιακές Επιτροπές των κομμάτων της συγκυβέρνησης αλλά ούτε και από την Περιφέρεια Ηπείρου. Τα ονόματα των 62 εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα και απόλυση στην Ήπειρο, ανά νομό είναι τα εξής:
29 στο Νομό Ιωαννίνων: Τάτση Βασιλεία, Γκαβανίδου Χρυσή, Μυλωνά Ουρανία, Καραμάνη Μαριάνθη, Παπουτσή Φρύνη, Ρίζου Κωνσταντίνα, Δεσπότη Σωτηρία, Νικητοπούλου Πηνελόπη, Νικολάου Σπυριδούλα, Τοτού Γεωργία, Παπαδημητρίου Χρήστος, Καρακασίδης Ιωάννης, Γάκης Σπυρίδων, Παπανδρέου Λάμπρος, Τσορώνη Γεωργία, Τάτση Σωσάννα, Βίνη Γεωργία, Μεντή Αναστασία, Τσούρη Βασιλική, Κακαϊδή Βαρβάρα, Τσαγκογιάννη Σεβαστή, Μιχαηλίδου Γραμματική, Γκρέστας Βασίλειος, Αρβανίτη Γιαννούλα, Σιχλοιμοίρης Χρύσανθος, Τζούμα Ιωάννα, Αυδίκου Ελένη, Σκάρας Παναγιώτης και Αντωνιάδης Δημήτριος.
19 στο Νομό Άρτας: Σπέντζα Όλγα, Ζαρογιάννη Αγγελική, Αλεξίου Σωτηρία, Ευαγγέλου Δημήτριος, Κωστής Ιωάννης, Νικολού Χριστίνα, Αποστολάκης Γεώργιος, Λιόντου Όλγα, Μαστρογιάννη Βασιλική, Καψάσκης Ιωάννης, Μποκογιάννη Σωτηρία, Αντωνίου Αικατερίνη, Τσιλιμή Αναστασία, Μήτσιου Αντωνία, Τασούλη Αικτερίνη, Μπακογιάννη Ευαγγελία, Τζακαλώστας Κωνσταντίνος, Μάνος Ευάγγελος και Μπαρτσώκας Γεώργιος.
6 στο Νομό Πρέβεζας: Καραβίδα Ελένη, Ευθυμίου Βαρβάρα, Πανούση Νεκταρία, Δημητρίου Σαλώμη, Κουτά Αλεξάνδρα και Παπαδιώτη Δήμητρα.
8 στο Νομό Θεσπρωτίας: Γκαρανάτση Ευσταθία, Κουλαμά Μαρία, Ροβίνας Κωνσταντίνος, Καράμπελα Παρασκευή, Σουτοπούλου Πολυξένη, Παπαγεωργίου Ειρήνη, Κέγκος Στέφανος και Κωνσταντή Ζωίτσα.
epirusgate.blogspot.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites