Η Περιηγητική Λέσχη μας δείχνει τον δρόμο . . . Ας τον ακολουθήσουμε!

Ένα παρατημένο χώρο από όλους τους φορείς, ζήτησε να περιέλθει την την προστασία της η Περιηγητική Λέσχη Πρέβεζας στα πλαίσια των δράσεων για παροχή εθελοντικής εργασίας.
Το Πάρκο  Νεάπολης (Πυροβολικό) βρήκε επιτέλους ανθρώπους για να το φροντίσουν με αγάπη και χωρίς αυτή την μιζέρια που έχει καταβάλει τους φορείς της Πρέβεζας με την μόνιμη καραμέλα που αναμασάτε διαρκώς για την έλλειψη πόρων. Η Περιηγητική Λέσχη λοιπόν με την κίνηση της να υιοθετήσει το πάρκο αυτό μας αποδεικνύει περίτρανα ότι το να φροντίζεις περιβαλλοντικούς χώρους δεν θέλει κόπο…θέλει τρόπο και αφού οι φορείς δεν έχουν τον τρόπο, ευτυχώς τον βρήκε η περιηγητική. Έτσι λοιπόν η πρόταση η οποία έγινε με απώτερο σκοπό την βελτίωση, συντήρηση, και εξωραϊσμό του ανωτέρου χώρου, έγινε άμεσα αποδεκτή από τις αρμόδιες αρχές του Δήμου Πρέβεζας.
Η πρόταση περιελάμβανε τον τακτικό εθελοντικό καθαρισμό, την αποκατάσταση φθορών στο μέτρο του δυνατού, καθώς και δράσεις εξωραϊσμού του χώρου και βελτίωσης της αισθητικής, όπως και πρόληψη κάθε δυνατού κινδύνου που μπορεί να προδιαγράφεται από εγκαταλειμμένα ή κατεστραμμένα αντικείμενα εντός του χώρου.
Η Περιηγητική Λέσχη ευελπιστεί πως θα ανταποκριθεί με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο σε μια τόσο σημαντική δράση για όπως είναι η προστασία του πρασίνου και εν γένει του περιβάλλοντος και με την συμμετοχή ενδεχομένως και άλλων φορέων, συλλόγων αλλά και ιδιωτών, να δημιουργήσουν ζωντανά και υγιή κύτταρα στον «ιστό» της όμορφης μικρής μας πόλης.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απατεώνες άρπαξαν 700 ευρώ από ηλικιωμένη – Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους

20/09/2021, 8:38 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites