Κυριακή, 15/09/2019

Η Περιηγητική Λέσχη μας δείχνει τον δρόμο . . . Ας τον ακολουθήσουμε!

Ένα παρατημένο χώρο από όλους τους φορείς, ζήτησε να περιέλθει την την προστασία της η Περιηγητική Λέσχη Πρέβεζας στα πλαίσια των δράσεων για παροχή εθελοντικής εργασίας.
Το Πάρκο  Νεάπολης (Πυροβολικό) βρήκε επιτέλους ανθρώπους για να το φροντίσουν με αγάπη και χωρίς αυτή την μιζέρια που έχει καταβάλει τους φορείς της Πρέβεζας με την μόνιμη καραμέλα που αναμασάτε διαρκώς για την έλλειψη πόρων. Η Περιηγητική Λέσχη λοιπόν με την κίνηση της να υιοθετήσει το πάρκο αυτό μας αποδεικνύει περίτρανα ότι το να φροντίζεις περιβαλλοντικούς χώρους δεν θέλει κόπο…θέλει τρόπο και αφού οι φορείς δεν έχουν τον τρόπο, ευτυχώς τον βρήκε η περιηγητική. Έτσι λοιπόν η πρόταση η οποία έγινε με απώτερο σκοπό την βελτίωση, συντήρηση, και εξωραϊσμό του ανωτέρου χώρου, έγινε άμεσα αποδεκτή από τις αρμόδιες αρχές του Δήμου Πρέβεζας.
Η πρόταση περιελάμβανε τον τακτικό εθελοντικό καθαρισμό, την αποκατάσταση φθορών στο μέτρο του δυνατού, καθώς και δράσεις εξωραϊσμού του χώρου και βελτίωσης της αισθητικής, όπως και πρόληψη κάθε δυνατού κινδύνου που μπορεί να προδιαγράφεται από εγκαταλειμμένα ή κατεστραμμένα αντικείμενα εντός του χώρου.
Η Περιηγητική Λέσχη ευελπιστεί πως θα ανταποκριθεί με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο σε μια τόσο σημαντική δράση για όπως είναι η προστασία του πρασίνου και εν γένει του περιβάλλοντος και με την συμμετοχή ενδεχομένως και άλλων φορέων, συλλόγων αλλά και ιδιωτών, να δημιουργήσουν ζωντανά και υγιή κύτταρα στον «ιστό» της όμορφης μικρής μας πόλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ