Κυριακή, 15/09/2019

Οι γυναίκες του Αγίου Θωμά τιμούν τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων

Μια  ξεχωριστή βραδυά θα  προσφέρει και φέτος ο Σύλλογος Γυναικων Αγίου Θωμά Πρέβεζας τιμώντας τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου  ώρα  9 το βράδυ ο χώρος των παλιών κατασκηνώσεων στους Αγίους Αποστόλους θα ζωντανέψει για τρίτη συνεχή χρονιά  με την παρουσία χορευτιών και την αναβίωση παραδοσιακών δρώμενων.
Σημείο αναφοράς αποτελεί η προσπάθεια των κατοίκων της περιοχής για  την ανέγερση του Ναού των Αγίων Αποστόλων  κοντά στο σημείο όπου  μέχρι πρότινος υπήρχε ο Ναός ο οποίος  γκρεμίστηκε λόγω της  εκτεταμένης διάβρωσης του εδάφους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Παρουσίαση –χαιρετισμοί επισήμων και κάθε φορέων.
Συμμετοχές χορευτικών συλλόγων:
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΘΩΜΑ
 Στην συνέχεια θα αναβιώσουν παραδοσιακά δρώμενα που θα ξυπνήσουν νοσταλγικές μνήμες στους μεγαλύτερους ενώ θα γίνουν ειδικές απονομές στην αθλήτρια του τάεκ βοντο Μαίρη Λεοπούλου  και τον αθλητή του kick boxing Γιώργο Σάλιαρη.
Η βραδυά θα κλείσει με παραδοσιακό γλέντι από την Πρεβεζάνικη ορχήστρα <<ΝΙΚΟΠΟΛΗ>>.
 Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει μικρό μπαζάρ με γλυκίσματα και σπιτικά λικέρ παρασκευασμένα από τις γυναίκες  ενώ ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα αποτελεί η φωτογραφική έκθεση   με  στιγμιότυπα από την λειτουργία των κατασκηνώσεων του Αγίου Θωμά και χαρακτηριστικά πορτραίτα των κατοίκων της περιοχής.
Xoρηγοί της βραδυάς είναι η Περιφερειακή Ενότητα, ο Δήμος και το  Επιμελητήριο Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ