Κυριακή, 15/09/2019

Συνάντηση για την πυροπροστασία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας

Ο   καλύτερος συντονισμός των υπηρεσιών   για  την  αντιμετώπιση των προβλημάτων που  πιθανά
θα προκύψουν  κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου ήταν το  αντικείμενο συζήτησης   που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη με την συμμετοχή του  διοικητή της Π.Υ Πρέβεζας Απόστολου Βασδέκη, του υποδιοικητή Θεόδωρου Βαρδή,  του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας Ευάγγελου Ροπόκη  και του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Ευάγγελου Καζούκα.
Οι κύριοι Βασδέκης και Βαρδής ενημέρωσαν την Δημοτική Αρχή για  τα σημεία  στα οποία θα πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις ενώ  από κοινού καθορίστηκαν προτεραιότητες    και συνεργασίες με  την πολύτιμη συμβολή  εθελοντικών ομάδων και πολιτών.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας   κ.Μπαϊλης  και ο αντιδήμαρχος κ.Ροπόκης αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που  κατέβαλλε  η Δημοτική Αρχή για την αντιπυρική θωράκιση του Δήμου , τους καθαρισμούς της βλάστησης, την τοποθέτηση νέων υδροστομίων και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που  έγιναν   καθώς και στα μέσα με τα οποία ο δήμος θα  ενισχύσει το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Όπως επισημάνθηκε   και από τις δύο πλευρές η συνεργασία θεωρείται δεδομένη και ζητούμενο είναι  τα όποια προβλήματα  δημιουργούνται να αντιμετωπίζονται  στην έναρξή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ