Κυριακή, 15/09/2019

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ: Μπισκοτογλυκό με ΜΕΡΕΝΤΑ

Το καλοκαίρι έφτασε και λόγω της ζέστης ποιός λέει όχι σε ένα λαχταριστό με δροσερό γλύκό…πόσο μάλλον αν αυτό είναι φτιαγμένο με . . .Μερένταααααα

ΥΛΙΚΑ
1,5 ΚΟΥΤΙ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΕΡΙΠΟΥ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (170 ΓΡΑΜ.NESTLE DESSERT)
1 ΓΑΛΑ ΚΑΚΑΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΛΙΑΡΟ
200  ΓΡΑΜ.ΒΙΤΑΜ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΙΚΕΡ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

  ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΡΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Η 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΚΑΡΝΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΕ 200 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ.
ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΥΦΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΤΡΙΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
ΔΥΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ  ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ .
 ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΑΛΥΜΕΝΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ,ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ(ΟΧΙ ΣΦΙΚΤΗ ΚΡΕΜΑ).
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ .
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΕΞ Η ΣΕ ΤΑΠΕΡ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΞ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΣΑΣ .
ΛΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΜΥΣΤΙΚΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Η ΝΕΡΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΖΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ(απλα πληροφοριακα τα γραφω)
Η ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ