Το στήσιμο, το γήπεδο και τα . . . πλατανόφυλλα!

Στα περιθώρια της συνάντησης που είχε σήμερα 12 Ιουνίου 2013 ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης με αντιπροσωπεία του ΠΑΣ Πρέβεζα δεν έλειψαν και τα …ευτράπελα!
Για 45 ολόκληρα λεπτά διοίκηση και παίκτες φυσούσαν και ξεφυσούσαν στο χώρο αναμονής έξω από το γραφείο του Δημάρχου αφού η προγραμματισμένη συνάντηση ήταν για τις 13:00 και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς η πόρτα του γραφείου του να ανοίγει… “Πάμε να φύγουμε” έλεγαν μερικοί από τους παίκτες και την ώρα που ο Πρόεδρος το σκεφτόταν σοβαρά να πάρει την ομάδα και να φύγει άνοιξε η πόρτα . . . Η καθυστέρηση οφείλονταν σε μια σύσκεψη που προηγήθηκε της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, υπάλληλοι και είχε να κάνει με το θέμα της καθαριότητας. Τελικά η συνάντηση του ΠΑΣ με τον Δήμαρχο πραγματοποιήθηκε σε γενικά καλό κλίμα, με συγχαρητήρια αλλά και διαπιστώσεις τις οποίες έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Πετρόπουλος, εκφράζοντας το μεγάλο του παράπονο σχετικά με την σχεδόν ανύπαρκτη στήριξη του Δήμου στον αγώνα που έκανε αυτή η ομάδα για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική. “Η Βοήθεια του Δήμου πέρα από κάποια χρήματα που μας εξασφάλισε ο κ. Φραγκούλης ήταν ανύπαρκτη ” Όσο για την ταμπακιέρα,  ”Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα αυτή τη στιγμή” είπε ο Δήμαρχος για το θέμα των εγκαταστάσεων της ομάδας, που έθιξε με μεγάλη σοβαρότητα ο κ. Πετρόπουλος. Δίπλα από την πλακέτα που ήταν ακουμπισμένη πάνω στο “Οβάλ” γραφείο βρίσκονταν ένας φάκελος. Όλοι πίστεψαν ότι μέσα του αυτός ο φάκελος έκρυβε κάποιο μικρό χρηματικό πριμ για τους παίκτες της ομάδας , τελικά όμως δεν ήταν τίποτα σπουδαίο παρά μία επιστολή. Φεύγοντας εμείς οι … Δημοσιογράφοι ο Δήμαρχος μας εξέφρασε ένα παράπονο . . . Πως εμείς δεν πήραμε είδηση το γεγονός του κλεισίματος της ΕΡΤ και αντί αυτού ασχολούμαστε με …πλατανόφυλλα! Με την σειρά μας θα εκφράσουμε και εμείς σαν Mypreveza.gr ένα παράπονο στο Δήμαρχο λέγοντας του πώς ένας δήμαρχος αντί να ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου, ασχολείται με το πως οι Δημοσιογράφοι κάνουν την δουλεία τους. Με καλή πρόθεση πάντα του λέμε να ασχοληθεί με το Δήμο και ας αφήσει εμάς να κάνουμε αντικειμενικά και ανεξάρτητα την δουλειά μας και τονιζουμε το εξής ” Η εποικοδομητική και όχι η στείρα κριτική μας κάνει καλύτερους” και εμείς τέτοια κριτική ασκούμε στην Δημοτική Αρχή (όχι σαν κάποιους άλλους δημοσιογράφους) . . . Είναι λοιπόν δείγμα μόρφωσης και πολιτισμού να δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική . . . Για εμάς πάντως είναι καλοδεχούμενη!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites