Σχολείο Ποδοσφαίρου-Κύπελλο Ηθους Δημήτρης Παπαϊωάννου στην Πρέβεζα

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει   από 17 έως 22 Ιουνίου το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας Αθανασία  Τσουμελέκα.

Ο λόγος για το  Σχολείο Ποδοσφαίρου-Κύπελλο ήθους Δημήτρης Παπαϊωάννου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα από το Ιδρυμα Νιάρχου   υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας και την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Ολες τις μέρες από το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, μαθητές Ακαδημιών Ποδοσφαίρου θα κάνουν μαθήματα σε γκρουπ ενώ στο μεσημεριανό διάλειμμα των μαθημάτων  στο αμφιθέατρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιούνται ομιλίες για τον αθλητισμό γενικότερα, το ποδόσφαιρο τις πρώτες βοήθειες και την διατροφή.
Κεντρικό πρόσωπο του Σχολείου Ποδοσφαίρου είναι ο κορυφαίος  ποδοσφαιριστής Μίμης Παπαϊωάννου  ο οποίος μάλιστα θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στα  ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας.
Την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ .Παπαϊωάννου στον πολυχώρο της Λαϊκης Αγοράς ενώ   θα τον πλαισιώσουν και αθλητικοί παράγοντες της πόλης.

Χαιρετισμός του Δημάρχου Πρέβεζας  Χρήστου Μπαίλη  για το Σχολείο Ποδοσφαίρου στην Πρέβεζα.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει το Σχολείο Ποδοσφαίρου  μια ξεχωριστή πρωτοβουλία  που γίνεται πράξη χάρη στην ευγενική προσφορά του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και την  πολύτιμη  συμβολή  του κορυφαίου  ποδοσφαιριστή Μίμη Παπαϊωάννου.
Σε μια εποχή που  όλοι μας  , και κυρίως τα παιδιά, έχουμε την ανάγκη να  αναζητήσουμε και πάλι τις αξίες  που απορρέουν από  τον αθλητισμό , τον εθελοντισμό και τις ανθρώπινες σχέσεις, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι βέβαιο ότι μας δίνουν την δυνατότητα να   αφενός να προβάλλουμε τον τόπο μας και αφετέρου να δείξουμε στους νεώτερους  τον δρόμο   για την δημιουργία αθλητικής συνείδησης.
Ευχαριστούμε  θερμά τους διοργανωτές για την επιλογή του Δήμου της Πρέβεζας ως τόπο φιλοξενίας του Σχολείου Ποδοσφαίρου και ευχόμαστε καλή διαμονή στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας.

Χαιρετισμός του εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας Γιώργου  Φραγκούλη.
Το Τουρνουά   Σχολείο Ποδοσφαίρου που θα γίνει  από 17 μέχρι 21 Ιουνίου στην Πρέβεζα διοργανώνεται από το Ιδρυμα Νιάρχος  στην προσπάθεια ανάδειξης των αθλητικών ιδεωδών με  την συνδρομή του Δήμου Πρέβεζας και της Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Οι αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι με κοινωνικό και ηθικό πρότυπο τον Μίμη Παπαϊωάννου εμπνέουν και καθοδηγούν τις νέες γενιές.
Περισσότερα από 120 παιδιά θα συναντηθούν στην Πρέβεζα, θα γνωρίσουν τις ομορφιές της, θα συναγωνιστούν και θα γίνουν φίλοι μεταξύ τους.
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους συντελεστές του τουρνουά και τους ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας Δημήτρη Τραχανά.
Είναι ιδιαίτερη  τιμή  για  τους  ανθρώπους  του ποδοσφαίρου και όλης της τοπικής κοινωνίας η φιλοξενία  του  Τουρνουά Σχολείου Ποδοσφαίρου στην Πρέβεζα.
Η  συνεργασία  του Ιδρύματος Νιάρχου και του κορυφαίου  Ποδοσφαιριστή Μίμη Παπαϊωάννου αποτελούν    αναμφίβολα σταθμό για τα  ποδοσφαιρικά δρώμενα .
Τα νέα παιδιά , τα οποία θα γίνουν οι αποδέκτες των αποτελεσμάτων της συνεργασίας αυτής  ,θα έχουν την δυνατότητα να   διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο άθλημα του ποδοσφαίρου και πάνω απ΄ όλα να διδαχθούν  ήθος, αθλητικό πνεύμα και  αλληλεγγύη.
Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους  μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας και τους ευχόμαστε    να  αγωνίζονται για το καλύτερο και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Επίτιμη Επιτροπή.
Μπαϊλης Χρήστος Δήμαρχος Πρέβεζας.
Φραγκούλης Γιώργος Σύμβουλος Αθλητισμού
Τραχανάς Δημήτριος  Πρόεδρος Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας

Οργανωτική Επιτροπή
Κόκκαλης Σπύρος Πρ. Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας
Καραμούτσιος Παναγιώτης Γυμναστής.
Μπέκας Άγγελος Γυμναστής
Παναγιωτίδης Κυριάκος Γυμναστής
Πανούσης Παναγιώτης  Γυμναστής
Τάγγας Χρήστος Γυμναστής
Δημήτρης Ρούσσος Δημ.Υπάλληλος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites