Τα άκουσε για τα καλά ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας έξω από τα δικαστήρια…

Αντιμέτωπος με την κατακραυγή πολιτών που ήταν συγκεντρωμένοι χθες Τρίτη 18/06/2013 και ώρα 13:00 μ. μ  έξω από τα δικαστήρια βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Κατσιπανέλης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ολοκληρώθηκε στο Μονομελές  Πρωτοδικείο Πρέβεζας, η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Δήμος Πρέβεζας σε μια άπορη εξαμελή οικογένεια που διαμένει σε κτίριο που ήρθε στην κατοχή του Δήμου έπειτα από διαθήκη της κ. Κλεονίκης Γιαννουλάτου. Ο δικηγόρος του Δήμου ζήτησε αναβολή της δίκης προσβάλλοντας το γνήσιο της υπογραφής του ενοικιαστηρίου που έχει στην κατοχή της η οικογένεια και το οποίο της παραδόθηκε από τον έφορα της ΔΟΥ Πρέβεζας έπειτα από παρέμβαση του δικηγόρου της και το οποίο νομιμοποιεί πλήρως την παραμονή της στο σπίτι και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Δήμου, ότι η οικογένεια κατέλαβε την οικία σε άγνωστο χρόνο.Ο Δικηγόρος της οικογένειας στρίμωξε στην κυριολεξία αρκετές φορές κατά την διάρκεια της δίκης τον κ. Κατσιπανέλη με αποτέλεσμα να τον φέρνει συνεχώς σε δύσκολη θέση. Οι δύο πλευρές θα ξανασυναντηθούν στα δικαστήρια στις 27 Ιουνίου 2013. Απορίας άξιο είναι, το πως ο δικηγόρος, του κατά τα άλλα βιαστικού να μην χάσει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Δήμου, ζήτησε αναβολή για ένα θέμα που σύμφωνα με τους ίδιους επείγει . . .και αφού επείγει τόσο γιατί δεν το υλοποιούν κάπου αλλού και εμμένουν στην απόφαση τους να πετάξουν έξω την άπορη οικογένεια. Βγαίνοντας λοιπόν από τα δικαστήρια ο μοναδικός εκπρόσωπος του Δήμου και Αντιδήμαρχος κ. Κατσιπανέλης βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δεκάδες ανένταχτους πολίτες   και μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ Πρέβεζας, που ήταν από το πρωί εκεί, στο πλευρό της οικογένειας. Ακούστηκαν εκφράσεις όπως “δεν έχετε καθόλου ανθρωπιά” και γενικά το κλίμα ήταν τεταμένο με τους ανένταχτους πολίτες να τα βάζουν με τον κ. Κατσιπανέλη για το ανάλγητο πρόσωπο του Δήμου απέναντι σε αυτή την οικογένεια. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δικηγόρο της οικογένειας κ. Αριστείδη Φατούρο ο οποίος δείχνοντας το τι θα πει ανθρωπιά ήρθε από το Αγρίνιο χωρίς καμία αμοιβή για να υπερασπιστεί αυτήν την άπορη οικογένεια την οποία κάποιοι θεώρησαν ανυπεράσπιστη και εύκολη λεία . . . 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites