Δευτέρα, 16/09/2019

Παράρτημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας θα λειτουργήσει στον Λούρο

Την μίσθωση του παλιού Κοινοτικού  Καταστήματος , στο κέντρο του Λούρου, υπέγραψαν χθες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωσταντίνος Ουζουνίδης.

   Ο χώρος θα στεγάσει  τα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου που θα λειτουργήσουν στον Λούρο καλύπτοντας ένα  μεγάλο κενό που υπήρχε  στην περιοχή.
  Παρόντες στην  υπογραφή ήταν οι Βασίλης    Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας  και Μιχάλης Γκαρτζονίκας   διευθυντής του Παραρτήματος της Πρέβεζας  εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για το  νέο άνοιγμα που πραγματοποιεί η Τράπεζα  στην   δημοτική ενότητα Λούρου.
   Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κώστας Ζωνίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας  κ.Μπαϊλη για την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου διαβεβαιώνοντας ότι θα   η Τράπεζα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους   του Λούρου και της ευρύτερης περιοχής.
  Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης από την  πλευρά του τόνισε ότι  η λειτουργία του παραρτήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας  στην Δημοτική Ενότητα Λούρου θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά τις συναλλαγές, τις παροχές  κλπ ενώ παράλληλα θα τονώσει την τοπική αγορά και την επιχειρηματικότητα  σε  αυτή την δύσκολη συγκυρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ