Χρήστος Μπαΐλης στη διοίκηση και τους παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα: ”Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα αυτή τη στιγμή”

Με 45 λεπτά καθυστέρηση από την
προγραμματισμένη ώρα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης την διοίκηση και αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Πετρόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας ΧαΪδάκης Σπύρος ενώ τους  πλαισίωσαν ο ταμίας του ΠΑΣ Πρέβεζα Χρήστος Κίστης και οι  αρχηγοί Λιάσκος Αλέξανδρος, Ντέτσικας Μιχάλης, Μάρκος Βασίλης και Σιδέρης Φώτης αφού περίμεναν το Δήμαρχο να τελειώσει την σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και υπαλλήλους της Καθαριότητας εισήλθαν στο γραφείο το Δημάρχου ο οποίος τους ευχαρίστησε για την χαρά που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία. Ακολούθησε λοιπόν διάλογος μεταξύ του Δημάρχου, του Προέδρου κ. Πετρόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα εκπαίδευσης και αθλητισμού κ. Γιώργου Φραγκούλη.
Στην τοποθέτηση του ο κ. Μπαΐλης είπε: “Θέλω να σας συγχαρώ γιατί σ’αυτή την δύσκολη περίοδο, δώσατε χαρά στον κόσμο. Να ήσαστε πάντα καλά , να συνεχίσετε τον αγώνα και να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους παίκτες, τον προπονητή και τους συνεργάτες. Πράγματι περνάμε μια δύσκολη περίοδο και αυτό που καταφέρατε είναι μια όαση. Φυσικά όλοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν, αλλά το κατόρθωμα αυτό ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Εμείς όσο μπορέσαμε βοηθήσαμε, μας πετύχατε και εμάς σε μια πολύ άσχημη περίοδο , κάνουμε έναν αγώνα για επιβίωση σαν δήμος, εσείς όμως μην χάσετε την ελπίδα. Να συνεχίσετε να αγωνίζεστε και να υπηρετείτε το πιο αγαπημένο λαϊκό άθλημα.” Στην συνέχεια ο Δήμαρχος ρώτησε αν η Γ’ Εθνική Κατηγορία είναι επαγγελματική, ενδιαφερόμενος για το αν θα είναι τυχερός να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα που είναι η ΑΕΚ. Ο Δήμαρχος δήλωσε πληροφορημένος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στις εγκαταστάσεις της. Ωστόσο δήλωσε λάτρης του αθλητισμού και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έργα του ως δήμαρχος Λούρου τα οποία ήταν η κατασκευή των γηπέδων Λούρου και Ωρωπού, ανακοινώνοντας τις ενέργειες που πραγματοποιεί για την εγκατάσταση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, δαπάνη η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα ξεπεράσει τις 20.000€.
Μετά τα συγχαρητήρια, ο Δήμαρχος επιφύλασσε και μια ψυχρολουσία για τον ΠΑΣ Πρέβεζα λέγοντας σε διοίκηση και παίκτες: “Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα αυτή τη στιγμή. Θέλω από καρδιάς να βοηθήσω, γιατί η Πρέβεζα στερείται δημόσιους χώρους και δει αθλητικούς. Θα πρέπει να προχωρήσουμε, να φτιάξουμε ένα ακόμα γήπεδο με χλοοτάπητα, Καταβάλουμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε το βοηθητικό γήπεδο. Ότι μπορούμε θα το φτιάξουμε”

Με την σειρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Θοδωρής Πετρόπουλος είπε: ” Να σας ευχαριστήσω για τις ευχές. Θα ήθελα να ξέρετε ότι κάναμε μια προσπάθεια για να ξανά υπάρξει ομάδα στην πόλη. Ο κόσμος μας ρωτούσε τι γίνετε με την ομάδα. Για αυτό τον κόσμο προσπάθησα να βρώ ανθρώπους να ξαναφτιάξουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα, γιατί είναι η ομάδα της πόλης, έχει ιστορία, έχει κόσμο και έκανα όλη αυτή την κίνηση για να ξαναμπεί η ομάδα και να παίξει μπάλα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν σε όλη αυτή την προσπάθεια σε στηρίζουν κάποιοι, να σε αφήνουν να συνεχίζεις μόνος. Εγώ ουσιαστικά έμεινα μόνος και πέρα από αυτά οι ήρωες είναι όλα αυτά τα παιδιά που έκαναν μια ολόκληρη πόλη υπερήφανη. Η Βοήθεια του Δήμου πέρα από κάποια χρήματα που μας εξασφάλισε ο κ. Φραγκούλης ήταν ανύπαρκτη. Μπορεί και εσείς να αδυνατείτε οικονομικά αλλά πιστεύω ότι δύο πράγματα που δεν κοστίζουν και που είναι οι υποδομές για τον ΠΑΣ Πρέβεζα πρέπει να γίνουν. Το βοηθητικό γήπεδο είναι μια λάσπη, εξαναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στον Ωρωπό ή αλλού και να γινόμαστε ζητιάνοι. Εμείς ζητάμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει χρήμα και που πιστεύουμε ότι δεν είναι δύσκολο για εσάς, να φτιάξουμε το βοηθητικό γήπεδο, αλλά να το ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ ούτως ώστε να το έχουμε έτοιμο τον Σεπτέμβριο. Το μόνον που θέλει είναι σπάρσιμο και καθάρισμα από τα χόρτα. Έτσι θα στηρίξουμε και τις Ακαδημίες. “
Ο κ. Πετρόπουλος ζήτησε για κάποια χρόνια αν δεν μπορεί ο Δήμος, ο ΠΑΣ Πρέβεζα να εξασφαλίσει πλαστικό χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο με τον κ. Φραγκούλη να παρεμβαίνει και να λέει τα εξής:  “Θα έχουμε πρόβλημα με τον Άρη και την Ένωση. Δεν μπορείτε να το φτιάξετε γιατί θέλει 70.000€. Εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το φτιάξετε και θα έχετε, το μικρό γήπεδο δικό σας, το μεγάλο γήπεδο, δικό σας και το βοηθητικό γήπεδο με κανέναν άλλον όμως μέσα. Το έχω ξεκαθαρίσει και στον Άρη και στην Ένωση.”
Ο Δήμος λοιπόν επέμεινε να εγκαταστήσει τον πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Θωμά χωρίς να δεσμευτεί για το βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα τους στους εκπροσώπους της Διοίκησης  και  τους αρχηγούς του ΠΑΣ Πρέβεζα  για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική την οποία παρέλαβε ο Σπύρος Χαϊδάκης και έναν φάκελο που αντί για πριμ ανόδου είχε μια επιστολή η οποία έγραφε: Αξιότιμοι κύριοι ,

         
Με ιδιαίτερη χαρά  παρακολουθήσαμε
την αξιέπαινη  προσπάθειά σας για την
άνοδο της ομάδας  σας  στην Γ’ Εθνική.
      
Μια προσπάθεια η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χαροποιώντας
ιδιαίτερα κάθε φίλαθλο αλλά και κάθε Πρεβεζάνο .
       Σε
αυτή την δύσκολη για την χώρα και την κοινωνία μας συγκυρία, ο αθλητισμός
αποτελεί  μια μοναδική  ευκαιρία για να  διεκδικήσουμε 
και πάλι τις αξίες και την αλληλεγγύη που η κρίση μας έχει στερήσει.
      Με
την   βεβαιότητα  ότι  η
παραμονή σας στην  Γ’ Εθνική θα
συνδυαστεί με νίκες πάνω απ’ όλα όμως με 
καλό  ποδόσφαιρο , εκφράζω τα πιο
θερμά μου συγχαρητήρια  σε όλους τους
παίκτες, τους προπονητές  και σ΄όλα τα
μέλη της Διοίκησης και τους φίλαθλους  οι
οποίοι   έμειναν  δίπλα στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ  και στις δύσκολες στιγμές.
    Ο
Δήμος θα βρίσκεται  πάντα  δίπλα σας και 
θα στηρίζει  τις προσπάθειές    σας.
                                                                                   Με
τιμή
                                      Ο Δήμαρχος Πρέβεζας

                                                                         Χρήστος Μπαϊλης




Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites