Δευτέρα, 16/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο-Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας

Θανατηφόρο τροχαίο με σύγκρουση ενός Λεωφορείου του ΚΤΕΛ Πρέβεζας και ενός Ι.Χ έλαβε χώρα σήμερα 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 μ. μ στην εθνική οδό Πρεβεζας Ιωαννίνων στο ύψος ανάμεσα από τα Φλάμπουρα και την Σαμψούντα.
 Ο Νεκρός 58χρονος οδηγός του Ι.Χ ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του οχήματος 2,5 ώρες αργότερα στις 21:30 μ. μ, ενώ η συνοδηγός διακομίσθηκε  σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ενώ λόγω της κρισιμότητας αργά το βράδυ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας με 16 επιβάτες εκ των οποίων οι 13 μέσα σε αυτούς και ο οδηγός ,τραυματίστηκαν ελαφρά,  εκτελούσε το δρομολόγιο Άρτα – Πρέβεζα στις 18.45. Σύμφωνα με τις πρώτες μη επιβεβαιωμένες από την τροχαία πληροφορίες ο οδηγός του Ι.Χ πετάχτηκε από αγροτικό δρόμο  χωρίς να προσέξει στον δρόμο, με αποτέλεσμα το διερχόμενο λεωφορείο στην κυριολεξία να περάσει πάνω από το αυτοκίνητο.
Ο οδηγός του λεωφορείου αν και πάτησε τα φρένα του οχήματος, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να πέσουν σε χαντάκια, πλαγίως του δρόμου.
Ο οδηγός, ο οποίος κατάγεται από την Φιλιππιάδα διατηρούσε στάνη στην Περιοχή της Σαμψούντας.

Αυτοί την στιγμή στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, όπου προσπαθούν να βοηθήσουν όλους τους τραυματίες.
Ο δρόμος κατά μήκους της Εθνικής Οδού έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί και η ανάσυρση του άτυχου οδηγού, ενώ σχηματίστηκε ουρά 1,5 χλμ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ