Κυριακή, 15/09/2019

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον πεζόδρομο της παραλίας

Oλοκληρώθηκαν χθες (Πέμπτη) οι εργασίες για την αποκατάσταση  του αγωγού των λυμάτων της παραλίας.
Το πλέγμα παρέμεινε για μια επιπλέον μέρα  μετά και από   υπόδειξη και των καταστηματαρχών προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι κυβόλιθοι που  τοποθετήθηκαν  στον πλακόστρωτο.
Ο δρόμος θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία από σήμερα (Παρασκευή)   προκειμένου η παραλία να λειτουργήσει και πάλι κανονικά ενόψει και του  εορταστικού τριημέρου.
  Το έργο της   αποκατάστασης του  αγωγού λυμάτων ο οποίος  παρουσίαζε προβλήματα  απόφραξης   που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να επιδεινωθούν  εκτελέστηκε από την ΔΕΥΑΠ   αμέσως μόλις το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα έγινε  αντικατάσταση  ενός υλικού το  οποίο  δημιουργούσε  τα προβλήματα     ενώ οι εργασίες    συνεχίστηκαν και τα Σαββατοκύριακα έτσι ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.
  Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης ευχαριστεί  για την υπομονή και την κατανόησή τους τόσο τους καταστηματάρχες όσο και τους κατοίκους του ιστορικού κέντρου  καθώς και  όλους τους πολίτες υπογραμμίζοντας ότι  με την δική τους  πολύτιμη συνεργασία κατέστη δυνατή η    ολοκλήρωση των εργασιών του  αναγκαίου αυτού έργου .
Τέλος    τόνισε  ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου  τέτοιου είδους παρεμβάσεις να  πραγματοποιούνται σε περιόδους όπου θα  επιτυγχάνεται  η  λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία στην πόλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ