Διευρύνεται το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης σε Λούρο και Ζάλογγο

O  Δήμος Πρέβεζας   σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία  Ανακύκλωσης θα προχωρήσει στην αποδοχή 95  κάδων  ανακύκλωσης προκειμένου να επεκταθεί το πρόγραμμα   στις  δημοτικές ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου.

   Μαζί με τους κάδους θα αποσταλεί  στον Δήμο και ενημερωτικό υλικό καθώς και τσάντες ανακύκλωσης προκειμένου να διανεμηθεί στους κατοίκους  των περιοχών.
   Όπως υπογραμμίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης στο θέμα της ενημέρωσης θα  υπάρξει και  συνεργασία  φορέων και συλλόγων  που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον  προκειμένου  να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
   Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη  η  επέκταση της ανακύκλωσης σε ολόκληρο πλέον τον Δήμο αποτελεί  μια πρωτοβουλία  που θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος καλύπτοντας παράλληλα και ένα αίτημα  που έχουν καταθέσει δεκάδες κάτοικοι των πρώην Δήμων Λούρου και Ζαλόγγου.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στην ΜΕΘ του ΠΝΙ 26 χρονος

17/01/2022, 10:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έρχονται χιόνια στα ορεινά του Νομού το Σαββατοκύριακο;

17/01/2022, 2:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αποχή της “Ανυπότακτης Κίνησης” από την εκλογή μελών για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

17/01/2022, 12:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στην Υπουργό Παιδείας για την άμεση κάλυψη των λειτουργικών κενών στα Τμήματα Ένταξης Δημοτικών Σχολείων της Πρέβεζας

17/01/2022, 12:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δεκάδες τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες χωρίς εξατομικευμένη υποστήριξη

17/01/2022, 12:16 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήμος Πάργας : Νέα Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ η Καψοπουλου Ελένη

17/01/2022, 11:44 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites