Τα χρειάστηκε . . . ο δήμος Πρέβεζας απέναντι σε πολύτεκνη άπορη οικογένεια

Δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τις κατηγορίες περί πλαστού ενοικιαστηρίου ο Δήμος Πρέβεζας στην σημερινή εξ αναβολής συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο ειρηνοδικείο Πρέβεζας στις 12:30 το μεσημέρι.
Ο δικηγόρος του δήμου παρότι είπε ότι εξακολουθεί να αμφισβητεί το γνήσιο της υπογραφής του ενοικιαστηρίου , ωστόσο δεν προχωρά σε περαιτέρω ενέργειες για να το αποδείξει . . . Έτσι η απόφαση που θα βγάλει το ειρηνοδικείο θα στηριχθεί στα μέχρι τώρα στοιχεία τα οποία δικαιώνουν την πολύτεκνη οικογένεια καθώς αποδείχθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί με καθόλα νόμιμο τρόπο στο σπίτι που ο δήμος προόριζε για την εγκατάσταση του σταθμού συμβουλευτικής κατά της Βίας γυναικών. Παρά του ισχυρισμούς του Δήμου ότι χρεώθηκαν οι δημότες 6.000 € ευρώ για την αποπληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ , κάτι τέτοιο φάνηκε ότι δεν ισχύει,  αφού σήμερα συνεργείο της ΔΕΗ, προσπάθησε να τους κόψει το ρεύμα το οποίο πλήρωναν και εξακολουθούν να πληρώνουν οι ίδιοι.Την Τρίτη 2 Ιουλίου το πρωί, οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για να βγει η τελική απόφαση. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να δώσει ένα τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη από το Δήμο Πρέβεζας αυτή η οικογένεια και να ξεπλύνει τους τόνους λάσπης που διοχετεύθηκαν εναντίον της!Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να δοθεί στους δεκάδες ανένταχτους πολίτες της Πρέβεζας, που μαζί με τα μέλη της αντιφασιστικής συνέλευσης και μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ στήριξαν και στηρίζουν ηθικά της οικογένεια.Αξίζει να σημειωθεί η εκκωφαντική σιωπή όλων των υπολοίπων φορέων της πόλης , οι οποίοι δεν μπήκαν καν στο κόπο να μάθουν για την ψυχική οδύνη που έχει υποστεί αυτή η οικογένεια. Τέλος δεν θα σταματήσουμε να λέμε μπράβο σε έναν άνθρωπο που στάθηκε και στέκεται από το πρώτο λεπτό σε αυτή την οικογένεια, προσφέροντας της εθελοντικά τις υπηρεσίες του και δεν είναι άλλος από τον εξαίρετο δικηγόρο αλλά και πάνω από όλα Άνθρωπο κ. Αριστείδη Φατούρο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites